Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok? Fontos
A suliidőbe sokszor láttam egy fiút a buszmegállóba. Ugy vettem észre, hogy ő is észrevett engem, mert barátnőm mondta, hogy megfordult utánam, miután elhaladt mellettünk. A busz ablakábol visszatükröződött, ahogy nézett, amikor szálltam fel a buszra. Amikor elmentem busszal akkor figyeltem néz-e és igen nézett. Kicsit idegesen, pillogott. Facebookon bejelöltem, és visszajelölt, szülinapomon írt üzit :$ .. nem szeretem a facebookot ilyenekre használni. Úgy érzem, hogy mi tényleg összeillenénk. És beszari vagyok, szóval nem fogok odamenni hozzá, csak ugy. :D Segítséget szeretnék kérni, hogy mit lehetne tenni, ha tetszik nekem, meg ő is néz. de egyikünk sem lép. Szeretném, ha egy párt alkotnánk, valamikor. Nem szeretném elrontani semmi ballépéssel, ha véletlen ő is ugy gondolja, hogy lehetne valami.
17/L a fiú is 17.
Kezdj el spontán beszélgetni valamiről vele :) Aztán már alakul minden magától, kicsit jobban megismeritek egymást felbátorodtok mindketten :)
18/f
nem biztos, hogy szerelmes vagy, ez amolyan "fellángolás", ami velem is néhányszor előfordult, és elképzeltem, hogy mi lenne, ha... :)
szóval, ha tényleg érdekel és érdekled őt, akkor csak írj rá nyugodtan, mert szerintem örülni fog, ráadásul a fejedet nem harapja le, vagy ha úgy adódik, menj csak oda hozzá, köszönj neki, a többi jön magától :)
18/L
Szerintem élőben beszélj vele! Ne fb.- on! Élőben szerintem sokkal jobb lenne. Engem is hogyha pl. szeretne megismerni egy lány és tudja is hogy ott leszek (most ebben az esetben egy buszmegállóban) akkor a helyében én se a fb.- ot fegyelném hogy írjál már rám! Hanem hogy odajöjjön hozám.
Ez az én véleményem 15/f
Persze, szerintem is sokjal jobb lenne élőben. De én félnék odamennu csak ugy hozzá.
Köszi mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!