Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok? Fontos

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok? Fontos

Figyelt kérdés

A suliidőbe sokszor láttam egy fiút a buszmegállóba. Ugy vettem észre, hogy ő is észrevett engem, mert barátnőm mondta, hogy megfordult utánam, miután elhaladt mellettünk. A busz ablakábol visszatükröződött, ahogy nézett, amikor szálltam fel a buszra. Amikor elmentem busszal akkor figyeltem néz-e és igen nézett. Kicsit idegesen, pillogott. Facebookon bejelöltem, és visszajelölt, szülinapomon írt üzit :$ .. nem szeretem a facebookot ilyenekre használni. Úgy érzem, hogy mi tényleg összeillenénk. És beszari vagyok, szóval nem fogok odamenni hozzá, csak ugy. :D Segítséget szeretnék kérni, hogy mit lehetne tenni, ha tetszik nekem, meg ő is néz. de egyikünk sem lép. Szeretném, ha egy párt alkotnánk, valamikor. Nem szeretném elrontani semmi ballépéssel, ha véletlen ő is ugy gondolja, hogy lehetne valami.

17/L a fiú is 17.

2015. aug. 24. 13:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Kezdj el spontán beszélgetni valamiről vele :) Aztán már alakul minden magától, kicsit jobban megismeritek egymást felbátorodtok mindketten :)

18/f

2015. aug. 24. 13:21
 2/6 anonim ***** válasza:

nem biztos, hogy szerelmes vagy, ez amolyan "fellángolás", ami velem is néhányszor előfordult, és elképzeltem, hogy mi lenne, ha... :)

szóval, ha tényleg érdekel és érdekled őt, akkor csak írj rá nyugodtan, mert szerintem örülni fog, ráadásul a fejedet nem harapja le, vagy ha úgy adódik, menj csak oda hozzá, köszönj neki, a többi jön magától :)

18/L

2015. aug. 24. 13:23
 3/6 A kérdező kommentje:
szülinapom után 10 nappal írtam neki, hogy szia :) de nem reagált rá, nem is látta, pedig jár föl, szerinted amugy mit gondol rólam?
2015. aug. 24. 13:23
 4/6 A kérdező kommentje:
Fallángolásom kezdete januárban kezdődött :D
2015. aug. 24. 13:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem élőben beszélj vele! Ne fb.- on! Élőben szerintem sokkal jobb lenne. Engem is hogyha pl. szeretne megismerni egy lány és tudja is hogy ott leszek (most ebben az esetben egy buszmegállóban) akkor a helyében én se a fb.- ot fegyelném hogy írjál már rám! Hanem hogy odajöjjön hozám.

Ez az én véleményem 15/f

2015. aug. 24. 15:24
 6/6 A kérdező kommentje:

Persze, szerintem is sokjal jobb lenne élőben. De én félnék odamennu csak ugy hozzá.

Köszi mindenkinek :)

2015. aug. 24. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!