Tudtok szerelmes animéket?
Az a helyzet hogy teljesen kifogytam.12rész körüli nem olyan ecchi fillinges olyan kawaii kéne c:
Amiket már láttam : (szerelmes animék közül)
Fruits Basket
Bokura wa Minna Kawaidesou
Most így több nem jut eszembe de sokat láttam. Majd szólok ha olyat írtok amit már láttam. Szóval ilyen BMK-s (Bokura wa Minna Kawaidesouhoz hasonlítson csak ne legyen ecchi .)
Most fut egy, az Ore Monogatari!!, szerintem az egyik legaranyosabb romantikus anime:D (előreláthatóan 24 részes lesz)
Ezen kívül szerintem egész jó volt még az Ao Haru Ride, csak mivel a manga még fut, nem fejezték be, folytatásról pedig semmit se tudni. (12 részes)
A Chobits is elég jó, bár nekem a manga jobban tetszett, de ez ecchi. (24 részes)
Az egyik legszebb, legmeghatóbb, amit láttam, az a Clannad (második évad: Clannad After Story), de ez nagyon drámai is (főleg az After Story). (2x22 rész)
Az Ef - a Tale of Memories (második évad: Ef - a Tale of Melodies) is nagyon szép, szintén szomorú. (2x12 rész)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!