Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A barátommal egy hete szakítot...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal egy hete szakítottunk és tanácsra van szükségem. Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Egy hete a barátom azt mondta vége és normalis indokot sem kaptam rá. Én akkor felkaptam a vizet és mindennek elhordtam öt. Ugy érzem egyre rosszabbul viselem a dolgot és nem javul ahogy kéne.. alig bírom ki hogy ne írjak neki. Nagy vágyam lenne ha elmenni vele autókázni és akár csak egymás mellet ülni az autóban. (csak neki van jogsija és autója) De félek hogyha megkérdezném eljönne e velem rögtön elutasítana és beszólna de nekem nagyon hiányzik. Mit csináljak?
2016. márc. 15. 17:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha gyorsan akarod elfelejteni akkor hívd el valahova. Instant elutasítás= instant kiszeretés. Legalábbis nálam segített!
2016. márc. 15. 17:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Meg kell tanulnod tudomásulvenni az elutasitást.
2016. márc. 15. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!