Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A környékbeli srác galambokat készül postáztatni tanítani? Ez az jelenti, hogy nekem fog szerelmes levelet küldeni? (írok még)
Nagyon sokat foglalkozik madarakkal, kívülről tudja majdnem 1500 madár hangját, nekem mesél mindig ezekről.
Mostanában galambokat tanít és szeretnék reménykedni abban, hogy ezt miattam teszi, mert kissé jóban vagyunk.
Bár állítása szerint Ő sose szeretne szerelmes lenni, mert ő a madarakat szereti csakis kizárólag.
Mit gondoltok?
A sok nőverésről pedig lehetne órák hosszat sorolni a példákat...Big Pun, Fabolous, Ja Rule, 50 Cent, Game, Rick Ross, Birdman, Lil Wayne...
A kirekesztés is jellemző rájuk, legfőképp ázsiaiak ellen, persze az igaz, hogy ez főleg az East Coast rappereire.
Igen, pont a zsidók akadhatnak ki ezen.
Ha rólad úgy dumálnak egy számban, hogy az adott illető úgy szerzi a pénzt mintha zsidó lenne mit szólnál?
Ha rólam úgy dumálnának, hogy úgy szerzem a pénzt, mint egy zsidó, azt nem venném sértésnek. Nem értem, mi ezzel a probléma, nem negatív a jelentése, és a zsidókat sem sérti.
A mondanivalóm elejét ismételném: Te utálod azokat, akik globálisan elítélnek egy csoportot, ellenben te is ugyanezt teszed a rapperekkel. Nem érzed ezt erős önellentmondásnak?
Mondtam ezt úgy, hogy nem kedvelem a rappet, mint zenei műfajt.
Yeah whatever..
-Annyit ülök a sitten, mint egy Afro
Mozes a haverom, Ő Afro
-De ugye azt azért tudod, hogy nem csak Afrok kerülnek sittre, hanem vannak fehér bűnözők is?
-Vannak, de a legtöbb bűnöző akkor is közölük kerül ki.
*-Hey Max. Somebody dies in the MTA here in LA, think you will anyone notice?
Az én ellentmondásom egyéni, a rapzene ellentmondásai iparilag monopolizált helyzetet hoztak létre.
Jogom van ítélkezni, s végső soron csak egy konglomerátumot ítéltem el, még ha zenei műfaj is és még ha adtam is 1-2 példát utána, amely már személyeket jelöl meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!