Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A környékbeli srác galambokat készül postáztatni tanítani? Ez az jelenti, hogy nekem fog szerelmes levelet küldeni? (írok még)
Nagyon sokat foglalkozik madarakkal, kívülről tudja majdnem 1500 madár hangját, nekem mesél mindig ezekről.
Mostanában galambokat tanít és szeretnék reménykedni abban, hogy ezt miattam teszi, mert kissé jóban vagyunk.
Bár állítása szerint Ő sose szeretne szerelmes lenni, mert ő a madarakat szereti csakis kizárólag.
Mit gondoltok?
Ha neked szánná az csak azt jelentené, hogy jó magad is madár vagy, így a következőket üzennem a kilakikitt jó voltából a Dühbe Kövünk:
"fa**t sem érdekelsz gyerünk inkább akaszd magad kötélre
madár vagy te ge*i ez meg itt agyaggalamblövészet
hogy bekussolt a nagy gizda."
Ez valami rap igaz?
Akkor mondok valamit, mert a jófiú nem hallgat ilyesmi, ugyanis kultúrember, aki galambot sose lőne le, agyag vagy sem.
A rap amúgy se zene, mert nincs dallamvilága, maximum valamiféle költészeti forma, de abból se egy Puskin.
Meghallgattam...de nem nekem való, én maradok ennél XD
https://www.youtube.com/watch?v=i41vA1aTVlw
S ez még a leggyengébb albuma..
Shostakovich, Borogyin, Ravel, Debussy, Grieg, Rubinstein, Verdi...aztán még Bob Dylan, Bruce Springsteen, Lynyrd Skynyrd, New York Dolls...
de semmiképp sem a rasszista, kirekesztő, szexista, nőgyűlölő, antiszemita, pénz mániákus rapperek.
Hidd el, 150 rap CD-m van, valaha szerettem, de mára már megismertem annyira, hogy meggyűlöljem 100%-osan.
Mint egy rossz nőt, akit jónak hiszel.
Jó nagy a memód, 1-2 jó rapper tényleg akad azt kik?
Nas vagy Ghostface Killah? Big L?
Ezek a mai jampik azt se tudják kik ezek.
Rock az jöhet, de a populáris ott is giccshalmaz.
"rasszista, kirekesztő, szexista, nőgyűlölő, antiszemita, pénz mániákus rapperek"
Ezek szerint te nem vagy a felsoroltak egyike sem. Ebből az következik, hogy nem szereted, ha általánosítanak. Pont ezt tetted te is. Miért lenne minden rapper ilyen? Hozzá kell tenni, hogy a felsoroltak közül maximum a szexista stimmelhet sok rapperre, a többi élből nem.
Rasszista: A legtöbb rapper általában feka, nem sokszor hallom őket más rasszokra panaszkodni.
kirekesztő: ugyanaz
nőgyűlölő: Most én általánosítok, a rapperek általában imádják a nőket, még ha nem is úriemberként emlegetik őket a számaikban.
antiszemita: Abból lenne aztán nagy balhé, ha egy híres rapper nekiállna zsidókat szidni.
pénz mániákus: Ők ebből élnek. Mindenki pénzt vár el a munkájáért, ezek szerint ingyen kellene dolgozni?
Jay-z egy párszor már megtiltotta fehéreknek, hogy belépjenek a clubjaiba, ez rasszizmus.
Ice Cube-nak voltak már antiszemita kijelentései, volt is balhé, de mondjuk hova teszed Lil wayne ezen sorait?
"I get cake like im Jewish
Drake my nigga, he Jewish"
Ezt azért szerintem már túl sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!