Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb haverom, szerelmes egy nagyon szép lányba. A lány elmondása szerint, szerelmes de épp készül tönkretenni a haverom életét. Mit tegyek? (többi lent) amugy 17/L
a haveromat nagyon szeretem mint barát, és ő is engem.
egy éve elválaszthatatlan barátok vagyunk és féltem őt.
Miattam változott meg az élete...vandál volt és én ösztönöztem jobb életre. Mindent elmond nekem, és ebbe a lányba már korábban is szerelmes volt, és onnan ismeri hogy a huga legjobb barátnője VOLT.
Egyszer mikor vendégségbe jött hozzájuk a lány, skypeon egy sráccal beszélgetett és ezt hallotta a haverom is....ekkor valami összetört benne és ugy tűnt, letett rola.
Ezek után ugy nézett ki mint aki nálam keres vigaszt illetve mint aki belémszeretett. Viszont nem az esetem és nagyon rossz lett volna őt elvesziteni. Én a legjobb fiuhaverjába voltam szerelmes és ezt ő is tudta....ezek után nagyon csunyán vissza lettem utasítva a haver által, igy ő vigasztalt engem.
(ezzel csak leirtam milyen kapcsolat köt hozzá)
a lánnyal elkezdett csetelni augusztus elején, és a lány szerelmet vallott neki. Elmagyarázta hogy annak vége amit skypeon hallot stb..
a haverom szülei teljesen elutasitják a lány és eltiltottàk őket egymástol.
a haverom szűz, és baromi helyes, izmos, szoval nem egy rossz választás. Viszont a csaj....kb 8fiuval volt már...
A HAVEROM SOKKAL JOBBAT ÉRDEMELNE!!
a lényeg, hogy 3havonta láthatják egymást titokban. És a csaj nem birja tovább ezt a kegyetlen hiányt....
ezért rávette a haveromat, hogy nyár végén menjen el otthonrol......de ugy, hogy a haveromnak még van egy éve a gimiben és igy nem érettségizne....
ilyen szinten nemtudok hatni rá :'// az a lány elkábitotta és nem látja reálisan ésszerűen a dolgokat a haverom....o 19éves es azert 20evesen erettsegizne, mert egy évet ellazáskodott elég rendesen.
Mit tegyek???????
1, semmi közöd hozzá
2, talán ott voltál minden egyes szexuális aktusnál, amit a csaj létesített vagy honnan veszed?
3, mégha 15 pasival is feküdt volna le, akkor mivan? Talán ettől lesz rossz ember valaki?
4, első pont.
szívügyemnek tartom a legjobb haverom sorsát!!
ilyen egy jo barát már megbocsáss....
Rendes tőled, h. segíteni próbáltál.
Végül elköltözött v. otthon maradt?
Leérettségizett?
Esetleg összejöttetek - mindenek ellenére?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!