Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok mást úgy "szeretni"?
Nagyon bejön nekem egy lány, már próbálkoztam is nála vittem neki virágot stb... így tudja, hogy tetszik nekem, de ő viszont ezt nem viszonozza.
A lényeg, hogy már sikerült elfogadnom azt a tényt, hogy ezzel a lánnyal nem fogok soha össze jönni egy kapcsolat.
Látom minden nap, és egy kicsit mindig elszomorodom ettől, de próbálok másra gondolni.
Van pár másik szép, és okos lány akit tetszik nekem, és ők is adnak nekem "jeleket" de valahogy nem bírom velük elképzelni a dolgot, és mindig a másik lányra gondolok ilyenkor.
Hogy lehetne ilyenkor azon a lányon túl tenni magam, és próbálnnák más emberek fele is nyitni?
Erre kérnék ÉRTELMES válaszokat.
Az ÉRTELMES válaszokat előre is köszönöm;).
"Johnny mondtam, hogy azzal a lánnyal kezdj amelyikkel végigbeszélgetted az éjszakát, s te hajtottál azután a hülye tyúk után akin már a fél város átment!!"
Egy régi filmből idéztem, de remélem téged csak szimplán visszautasított a lány, így könnyebb lesz újrakezdened.
Nem olyan nehéz ám (mondjuk én se beszélhetek), csak tényleg ne találomra válogass, hanem kezdj el beszélgetni velük.
Nyugodtan, nem vagy kényszerítve, hogy bármit is elképzelj, a lényeg a felejtésen van.
Ehhez munka, hobbi is segítő kéz lehet, ha nem megy a csajozás kezd az előbbi kettőnél.
Nekem sokszor, egy videójáték is simán elterelheti a figyelmedet és frissebb lehetsz XD
Amúgy nem te voltál az a csávó a győri Árkádban egyik nap akit virággal láttam?
Nem nem én voltam az a csávó :)
Én Suliba vittem virágot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!