Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Sose leszek képes mást szeretni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sose leszek képes mást szeretni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy volt egy fiú akit álltalános iskolába nagyon szerettem (osztarsam volt) de sose volt köztünk semmi . Minden erőmmel azon voltam hogy elfelejtsem de sose ment igazan .. 'Miatta nem mentem abba az iskolàba ahová ő jár . Most már csak évente párszor talalkozunk. (Egy baráti kör).Kilencedik közepén végre ugy éreztem elfelejtettem (nagyon nagy erőfeszítés után) ha találkoztunk már nem éreztem semmités hihetetlen boldog voltam. De azért mindig fájt az egész ha már szerelmes nemis voltam és elfogadtam ,hogy mindig fog .. Úgy votam vele ha majd lesz valakim elfelejtem.. Most nyáron megismerkedtem egy fiuúal kb egy hónapja( most voltam 10. Es ) de szakítani szeretnék vele mert egyszerűen nem megy vele .. Nem érzem a szikrát ... Es folyton összehasonlítom azzal az érzéssel amit annó éreztem(nem magával a fiúval félreértés ne essék) és látom hogy ez semmi... Na a barátommal mindenképpen szakítani akarok.. De RETTEGEK mert az elmúlt egy héten megint elkeztem a régi srácra gondolni es rettentően fáj( félek hogy újra feléledt bennem az érzés..) Leehetséges hogy a fiú akibe 12 évesen szerelmes lettem és sose volt az enyém egész életemen át kísérteni fog és megront minden kapcsolatomat? Annyira szörnyű félek ,hogy sose leszek boldog és sose fogok tudni senkit feltétel nélkül szeretni mert o mindig ottlesz... Tudom hogy rettentő túldramatizálásnak tűnik ez 16 évesen de rettegek.. Mert azthittem végre teljesen elmúlt az az érzés de ennyierővel bármikor visszajöhet...

16/l

Kérlek akivel hasonló történt írjon és kérlek most ne szólogasatok be mert rettentő kedvem van de valaki aki erősen helyretesz jól jönne...

2016. aug. 7. 11:57
 1/7 anonim ***** válasza:

"Tudom hogy rettentő túldramatizálásnak tűnik ez 16 évesen"

valóban.

2016. aug. 7. 12:08
 2/7 A kérdező kommentje:
Remélem nem csak tűnik :D
2016. aug. 7. 12:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha jól értelmezem nem jöttél össze a másikkal, fogalmad sincs hogy vele meglett volna e a szikra, csupán plátói szerelem volt, melyet lehet te eltúloztál. Megtörténik az ilyesmi mindkét nemmel, de jobb ha elengeded és a jövődre koncentrálsz, a múlton már nem sokat lehet változtatni.
2016. aug. 7. 14:50
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát igen az mindig csak plátói szerelem volt csak mindig vissza visszatér...
2016. aug. 7. 16:04
 5/7 anonim ***** válasza:

próbálj ne rá gondolni. Mondjuk ezt könnyü mondani.

Mint ha csak magamat hallanám. Velem is ez volt.. De biztos jönni fog egy olyan srác aki majd elfeledteti veled őt...

2016. aug. 7. 16:49
 6/7 rrrrrreennnnn ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Kezdem azzal,hogy egy párszáz évvel idősebb vagyok Nálad,tudom,mi a helyzet ;) Én ennyi idősen ismertem meg életem első szerelmét,mint amennyi most Te vagy,csak mi évekig együtt jártunk. Amikor vége lett,én is szentről meg voltam győződve,hogy SOHA SENKIT! Pedig ekkorra már fiatal felnőtt voltam.,Randiztam néhány fiúval,de mindenkit hozzá hasonlítottam,szomorú voltam,boldogtalan. Az emlékek miatt!

Ezzel azt akarom mondani,hogy mi valôban megéltünk mindent,nem platói volt.

Az a baj,hogy Te egy soha meg nem történt álmot kergetsz,nem tudod,hogy milyen valôjában,milyen lett volna egy kapcsolat vele.Lehet,felruházod olyan tulajdonságokkal,amikkel nem is rendelkezett volna.

Szabadulj ki ebből,ne épitsd tovább a falat magad körül.

Nyiss,élj,tanulj,utazz,sétálj.

Kivánom,hogy ha itt lesz az ideje,éld át az igaz szerelmet,mert ez,hidd el,nem az!

Szép nyarat és mégszebb iskolakezdést:)

2016. aug. 7. 18:13
 7/7 anonim ***** válasza:
46%

Hát én pont ugyan olyan cipőben vagyok mint te! De teljesen ugyanaz az csak annyi a különbség hogy mi 18 évesek vagyunk.

Igen én gyerek korom óta szeretem / szerettem még magam sem tudom igazán. :D De én bárkivel találkoztam az az fiúval nem igazán fogott meg és mindenkiben őt kerestem. Szinte mindig meg van az az érzés hogy mindig valamilyen formában a szívemben lessz.

Gondoltam arra is hogy ez megszokás vagy ezt az egészet nem tudom el engedni. Gondolom hasonló képpen vagy te is.

A lényeg hogy azt szeretném kérdezni hogy ő hogy viszonyul hozzád? Milyen a kapcsolatotok? Van e kapcsolata vagy volt - e?

Utólag még azt ajánlom hogy attól hogy úgy érzed hogy érzel valamit iránta attól még ismerkedhetsz és lehetsz nyitott más felé is csak módjával nem kell kétségbe esni és hülyeséget csinálni mert ettől az érzéstől menekülni akarsz!

Ha pedig nem érzed jól magad a jelenlegi párod magad ne erőltesd de legyél abban is biztos hogy a barátod iránt nem érzel semmit.

Szóval mindent magadban kell ezt tisztázni!

De aki iránt úgy érzed hogy szereted akkor nézd meg hogy lép - e feléd ha sok idő után sem lép akarod hagyd csak magadat tennéd tönkre!

De azért ne vonulj vissza a többi fiú elől mert lehet hogy jó emberek elől menekülnél el. De csak okosan!

Én is hasonló képpen csinálom az ilyen szituációt. Sok szerencsét kívánok a vágyaidhoz és mindenhez!

Hajrá! ;) :D

2016. aug. 7. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!