Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után éreztétek már úgy, hogy többé senki mást nem tudtok szeretni, aztán mégis jött valaki?
Igen, ez így van azoknál, akik nagyon szerették a párjukat.
Jönni fog majd egy másik, annak a szegénynek el kell viselnie a siránkozást, meg az ex emlegetését, ha ezen túljutott, akkor el is felejtetted az exet.
Csak épp az új párodnak lett kicsit tele a hócipője, és addigra már őt szereted. Nálam ez így volt.
Próbáld te is így, csak ne emlegesd sokat az exet, és hasonlítsd össze a jövendőbelidet. Meg azért hasonlót keress, mint a volt párod, úgy könnyebb lesz.
sok sikert.
Persze, szinte minden szakítás után. Több gyönyörű, aranyos lányt utasítottam vissza, mert a volt barátnőmbe voltam még szerelmes, annak ellenére, hogy nem működött. Mindenkiben őt kerestem, stb.
Aztán elmúlt és szinte kicseréltek.
Ez egy természetes állapot, csak éppenséggel nem igaz.
Volt egy barátnőm, aki után úgy éreztem, hogy mindennek vége, tartott is egy ez egy ideig, de ma már tudom, hogy nála sokkal szebb, és kedvesebb nők vannak a világon.
Nem is értem most már, hogy lehettem annyira rossz passzban az exbarátnőm miatt. :D
Szóval el fog múlni! De ehhez az is fontos, hogy ne tartsd vele a kapcsolatot, hanem egyszerűen felejtsd el, majd lesz más.
Üdvözlettel,
Dante
Igen 3 nő után így éreztem, aztán ahogy telt az idő ugye már nem beszélgettünk, nem volt se telefon, se üzenetek, nem találkoztunk többet, egy idő után feledésbe merült minden. Aztán megszerettem mást.
Az első időszak mindig nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!