Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom szeret engem, de mégis elhagy, azt mondja szeret még mindig, nem érez senki fiú iránt, de mégis szakítani akar (bővebben lent) volt már valaki hasonló cipőben?
3 és fél éve jöttünk össze a barátnőmmel. A kapcsolatunkat úgy kell elképzelni, hogy mi sosem veszekedtünk , mindent megbeszéltük. Mikor összejött velem előtte volt egy 7 hónapos rossz kapcsolata aztán egyből belevágott velem. Mindig mondta, hogy örökké velem akar lenni, meg hogy tőlem szeretne gyerekeket.
Mostanában viszont hiányzott neki a szingli élet, és mikor szakítottunk mondta, hogy tudja, hogy nem fog olyan férfit aki ilyen jó hozzá mint én, mégis most szeretne szakítani ,mert szabadságra vágyik, és hiába minden jóságom benne már ez egy fél éve érlelődött. Szeretne még szingli lenni szórakozni , élni mert elég fiatal volt mikor összejöttünk, és nem nagyon jártunk bulizni (teszem hozzá azért mert inkább kölcsönösen döntöttünk úgy, hogy együtt töltjük az időt.)
Szeretném kérdezni tőletek, hogy volt már ilyen valakinek? Nekem ő jelent mindent a világon , mindig kedves voltam hozzá, nem tudom nélküle elképzelni az életem. Csak nem értem hogyha őszintén elmondta,hogy még mindig érez irántam, és tudja ,hogy nem talál másik ilyen partnert, akkor szerintetek miért szakított(nagyon magam alatt vagyok)?
24/f
Nem terhes, aha:D
Kicsit nyisd ki jobban a szemed, hogy ne csak nézz, hanem láss is. Majd 5 hónap múlva lesd meg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!