Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 16 évesen lehet esélyem egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 évesen lehet esélyem egy 20 évesnél?

Figyelt kérdés

Mielőtt bárki kezdene r**bancozni, kérlek olvassátok végig, mert na.

16 éves vagyok, és szerelmes a bátyám legjobb barátjába, a fiú nemsokára lesz 20.

Sokat beszélgetünk, ha úgy hozza a helyzet, hogy a bátyám miatt találkozunk, és régen még érződött, hogy csak egy kislány vagyok a szemében, de elment másfél évre külföldre, és mióta visszajött, érzem, hogy ez megváltozott.

Én már hat évesen azt mondtam ő lesz a férjem, és mostanra ez már tényleges szerelemmé nőtte ki magát. Mielőtt elment, csak olyan ''álmodozás'' volt, hogy majd egyszer, most viszont más, most megőrülök érte, próbáltam felejteni, de senki nem olyan mint ő.

Mindenki azzal szokott jönni ilyenkor, hogy ő húú mennyivel érettebb a koránál. Én nem álltatom magam ezzel, talán picivel ha komolyabb vagyok mint az átlag, de azért távol nem annyira, hogy 20 évesekkel teli baráti társaságom legyen...

Szerintetek lehet esélyem? Sosem voltam még ilyen helyzetben, teljesen tapasztalatlan vagyok amúgy is, mert hát minden srácot koptattam, mert nekem ő kell. Szóval annyival is rosszabb a helyzet, hogy még sosem éreztem magam ennyire r**bancos p**csának, meg konkrétan nem is csókolóztam soha, semmi tapasztalatom nincs.

Hogyan közeledjek? Vagy szánalmas lenne közeledni? A sráccal tényleg jól kijövünk, de szerintem még ha tetszenék is neki, tart attól, hogy a legjobb haverjának a húgával kezdjen, ezért is vagyok bizonytalan, mert mi van ha tetszek neki, csak nem mer nyitni mert kisebb vagyok, és a legjobb barátja húga.

Én tudok várni ha kell, de most, hogy visszajött, újra feljöttek az érzések, és fogalmam sincs mihez kezdjek, meg különben is, szégyellem magam, mert tudom, hogy milyen r***bancos dolog 16 évesen 20 évesekre nyomulni, nem kéne ilyesmire vágynom, és mégis...

Nem akarok r***banc lenni, és ha nem róla lenne szó, hát nem is gondolnék ilyesmire, mert egy 20 éves teljesen más életszakaszban van, most kezdi majd az egyetemet, pár év és már simán lesz családja, amikor én még csak érettségizek stb...

Viszont most, hogy már elkezdtem nőiesedni, és egy kicsit komolyodtam, ezért a srác nem úgy kezel mint azelőtt, már nem csak a haver kicsi húga vagyok akivel elszórakozik és szivatja egy kicsit, megint elkezdtem reménykedni, és ez olyan szörnyű!!

Nem tudom tegyek-e valamit a dologért, mert szégyellem magam, de ha nem teszek akkor meg megőrülök!! Tudom, hogy csak egy kislány vagyok, és tanuljak (tanulok!!), ráérek még, de nem bírom már!!

Szerintetek? Mihez kezdjek?

Köszönöm a normális válaszokat!!

2017. nov. 13. 10:38
1 2 3
 11/24 anonim válasza:

Sztem se sok, nekem is bejön egy lassan 20 eves végzős srác, de én is tapasztalatlan vagyok:/

Azóta mi van veletek?:D A bátyádnak elmondtad, ha igen, hogy fogadta?

2017. dec. 4. 18:14
 12/24 anonim ***** válasza:
ÚRISTEN de izgii, mesélj már privibe, vagy itt hogy mi volt mert meghaloook
2017. dec. 7. 19:52
 13/24 anonim ***** válasza:
Ez nagyon izgiiii....En is tudni szeretnem a fejleményeket! Egyébként sok sikert, remelem összejön !
2017. dec. 7. 20:02
 14/24 anonim ***** válasza:
Huuu,de izgi,mindjárt lerágom a körmeimet..
2017. dec. 7. 20:46
 15/24 A kérdező kommentje:

Hát volt egy kis káosz a bátyám körül, de elmentünk együtt, mármint én meg a srác mindenfelé, első randi előtt nagyon izgultam, és ez lászott is rajtam, szóval mindenre csak bólogattam, és közben azon rettegtem, hogy biztos csak barátként tekint rám :D

Mire megkérdezte, mi baj, belőlem meg csak kibukott, hogy félek nem ugyanazt akarjuk, mire ő tökre elkomorodott, nem értettem mi van az rossz volt :/

Aztán amikor volt a randinak mondta, hogy össze van zavarodva és mindenképp beszélni akar a bátyámmal mert úgy érzi becsapjuk (csak azt tudta hogy szeretem a haverját, azt nem hogy elhívott valahová)

Aztán persze a bátyám nekiállt hisztizni meg előjött az 'ő az én pici húgom te meg megrontod' dolog... Nem váltak el jól, és a srác írt nekem, hogy át kell gondolnia a dolgokat, most ne találkozzunk...

Teljesen magam alatt voltam, meg dühös a bátyámra meg a srácra meg magamra, meg azt gondoltam, hogy biztos csak így akar lerázni. De aztán később összefutottunk (egy környéken lakunk) és azt hittem csak köszönés lesz, de utánam szólt, hogy beszéljünk. És csak úgy elém állt és mondta, hogy nehéz és bonyolult a helyzet, mert nem akar összeugrasztani minket a bátyámmal, és mert van köztünk korkülönbség ami még furcsa, és nem akar magából hülyét csinálni, azzal, hogy egy 16 éves lányba esik bele, akit talán nem is érdekli, emellett nem akarja elveszíteni a legjobb barátját, ezért tisztázzam a dolgokat, mert így teljesen tanácstalan és ha valamit félreértett, akkor mondjam meg, hogy ne csináljon magából feleslegesen hülyét, és ne rontson el egy barátságot. Elmondta, hogy eddig nem igazán volt ilyen vele, nem volt gondja a lányokkal, viszont én a korom ellenére nőiesebb, érettebb és szebb vagyok, mint a felnőttek, ezért nagyon meg van zavarodva :)

Megmondtam neki, hogy igenis megéri kavarni a dolgokat, és vállalni a kockázatot, mert én is így érzek. Vagyis, hogy szívesen járnék vele, még ha félek is a dologtól mert még csak egy kislány vagyok.

Aztán kitaláltuk, hogy először a szüleimnek mondjuk el, és nekik elég az, hogy boldog vagyok ezért majd támogatnak és segítenek 'puhítani' a bátyám...

Szóval később együtt beszéltünk vele, és az, hogy együtt vagyunk nyilván jobban hangzott, mint az, hog találkozgatunk, mert a haverjának ki tudja mik a szándékai :D

Azóta minden rendben van, és még esküszöm sosem voltam boldogabb :))

Valahogy sosem hittem, hogy ez megtörténhet, hogy valóra válik, hogy boldog leszek, és most te jó ég!! Azért is ilyen jó, mert érzem, hogy bízhatok benne, hogy ő neki is új terep ez, de mindent megoldunk együtt, és hogy egyenlő erősek az érzésink, és ez megnyugtat, mert nagyon féltem, hogy a korkülönbég miatt kialakul valami alá fölé rendelés, de nem ;) Még mindig meg vagyok lepődve, mert ilyen a könyvekben meg a filmekben szokott megtörténni, de nem velem. ;D

Különben nagyon köszönöm annak aki támogatott!!

2017. dec. 8. 23:21
 16/24 anonim válasza:

Dee jóó:D

Gratuuu😍, és sok sikert a továbbiakban is, boldoggá tett, hogy ezt elolvastam:)

2017. dec. 9. 14:42
 17/24 anonim ***** válasza:
Ez nagyon durva, tökre olyan volt amikor olvastam mintha filmet néznék! Sok boldogságot nektek!
2017. dec. 9. 16:00
 18/24 anonim ***** válasza:

Legjobb barát nem akadna ki ilyeneken. Az én legjobb barátom szerintem még örült is volna neki,ha én jövök össze a húgával, mert fullra ismer és tudja,hogy nem vagyok se egy zsákbamacska, se egy tróger.

Amúgy abból,hogy egy kislány vagy, akadhatnak problémák.Te magadat is annak említed, meg az írásod alapján is ott tartasz valahol. Lehet a rózsaszín felhő még elhomályosít mindent, de szellemileg te nem vagy egy 20 éves szintjén és egy párkapcsolat alapja az EGYENRANGÚSÁG. Minden tekintetben.

2017. dec. 9. 20:22
 19/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek, olyan kedvesek vagytok!! Remélem ti is kerültök/kerültetek ilyen helyzetbe, és lesztek/vagytok ilyen boldogok! ;)

Utolsó, persze lehet, hogy igazad van, meg általában így van, de én most biztosan érzem, hogy ez más, mi 'egymásnak vagyunk teremtve' ha lehet ilyet mondani, és igyekszünk együttműködni és együtt megoldani az ilyen különbségeket, tudjuk, hogy nem lesz egyszerű, de megéri leküzdeni őket, és úgy érzem menni is fog, remélem így lesz. A bátyám meg azért aggódott, mert ő volt a legjobb barátja évekkel ezelőtt is, amikor élte a 'bulizós' korszakát és minden este mással volt, és eléggé megborult, de ennek már vége. Viszont amikor a saját húgával látja akaratlanul is fellép benne a 'védelmi ösztön'.

2017. dec. 10. 10:11
 20/24 anonim ***** válasza:

#19: Egymásnak vagytok teremtve? Nem már, néhány nap (hét?) után ilyet nem jelenthetsz ki. Ebből is csak az látszik,hogy gyerekes vagy és három méterrel a felhők felett jársz, gyakrolatilag a semmiért. Majd ha el leszel jegyezve, akkor felmerülhet benned, de most? Ne viccelj már.

Tudom,hogy most én leszek a negatív, aki lesz, de nem így van. Csak látom mi folyik itt. Én a barátodnál is idősebb vagyok, pontosan tudom, miről beszélek. Csak fel akarom nyitni a szemed. Persze könnyebb elfogadni az előttem szóló hasonló lányoknak a gratuláló kommentjeit, mert midneki a hasonlót keresi, de hidd el, nem holmi bromságokat írok, mert épp unatkozom.

2017. dec. 10. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!