Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány megkért, hogy menjek be vele vásárolni, akkor teljesen barátként tekint rám vagy még van esélyem?
Figyelt kérdés
Mármint ezt arra értem, hogy ilyet legtöbbször a lányok a barátnőjükkel szoktak...2017. nov. 10. 21:18
1/5 anonim válasza:
Lehet, hogy a csajaként tekint rád.
2/5 anonim válasza:
Anno engem is hivtak vasarolni plazaba de sajnos nem lett semmi :D bir teged de nem jelent semmit.
3/5 anonim válasza:
Milyen vásárlásra gondol?
Én is elvittem a barátomat (mikor még nem jártunk, csak kavartunk) pl sminket venni. 😂
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek nem is érdemes elmondnaom neki?? (évvégén szeretném egyébként, mivel végzősök vagyunk így jövőre már nem találkoznánk)
#3 Nos hát ruhát vett magának, bár nem tudtam, hogy ebben ennyi jelentősség van(mármint, hogy mit vesz)
2017. nov. 11. 08:18
5/5 anonim válasza:
Azért nem zárnám ki azt, hogy bejössz neki. Simán lehet, hogy így akar veled még több időt tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!