Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még csak barátként tekint rám. Ilyenkor mi van?
Figyelt kérdés
Szóval megismerkedtem vele 3 hónapja 2 év van közötünk én fiú vagyok. Megkérdeztem párszor, hogy lenne e kedve összejönni velem de mindig azt mondta nem tudja várjunk (1 hónapja kérdezgetem) végre kinyögte hogy "még csak barátként tekintek rád" ezt írta és kérdeztem egy picit hajlik e arra, hogy ebböl több legyen erre irta hogy igen. Ez mit jelenthet pontosan?2017. szept. 6. 17:06
1/9 anonim válasza:
Sose fogom megérteni azokat, akik többször s rákérdeznek, hogy "lenne kedved összejönni velem?". Minta ez valami olyan dolog lenne, amit így kell elintézni... Ha kialakul az érzés mindkettőtökben, akkor más lesz a szitu, nem az, hogy "hali, járunk?".
Figyelj, lehet valami belőle, ha azt mondta, de lehet, csak nem akar megbántani.
2/9 DollarDog válasza:
Azt jelenti, hogy nem jössz be neki annyira hogy kapcsolatot létesítsen veled! Viszont ezt félretenné, ha látná rajtad hogy küzdesz érte! Halmozd el bókokkal,néha néha ha egy-két szál rózsa vagy csoki becsusszan az se gond szerintem! Kedveskedj neki! Lássa rajtad hogy érdekled!
3/9 A kérdező kommentje:
1-nek tudom nem igy kell elintézni de nem volt még 3 hónap alatt lehetőségem akár megcsókolni stb.
2017. szept. 6. 17:19
4/9 A kérdező kommentje:
2. Értem régeben meg néha mostanába ritkában de bokolgat nekem én meg hát néha nem merek... föleg ha nem 2-en vagyunk mert még csak 3-an vagy 4-en voltunk amikor találkozgatunk
2017. szept. 6. 17:20
5/9 DollarDog válasza:
Tehát találkára egyedül nem megy! Nehogy rámozdulj! Ebből is látszik hogy nem igazán kellesz neki! Azt ajánlom hagyd a francba! Csak hülyét csinálsz magadbol!
6/9 A kérdező kommentje:
Nem azt mondja hogy nem megy csak azt, hogy még idő kell neki és tök furcsa neki ez az egész ő még csak 13 én 15 vagyok
2017. szept. 6. 17:50
7/9 anonim válasza:
Mit akarsz egy kislánytól? Persze, hogy nem tudja, hogy mit akar. Majd 2 év múlva.
8/9 anonim válasza:
Ha ő a volt barátnőm volt akkor ,azt javaslom hogy ne kezdj ki vele ,mert megbánod mint amelyik kutya kilenncet kölykezik ! Vele járni = öngyilkosság 😂😁😂😂😂
9/9 A kérdező kommentje:
nem volt még pasija
2017. szept. 7. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!