Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek ilyenkor?
először is, a csaj nem a "tiéd"
másodszor: amelyik haver 30 lánnyal volt (bár én ezt elég nehezen tudom elhinni), az valószínűleg ezzel a lánnyal is csak szórakozna.
szerintem mondd el neki, hogy szálljon le róla, és beszélgess sokat a lánnyal.
Ebben az esetben sok lehetőség van,te tudod eldönteni,melyik a helyes hiszen te ismered a lányokat/a barátaidat.
A határozott megmondás se rossz dolog,csak ha utánna a csaj visszautasít,akkor az eléggé ciki lesz. Így,hogy még nem jársz egyik lánnyal sem,így felesleges kelteni a feszültséget a barátaiddal szemben.
2 dolgot javaslok, vagy hallgatsz s udvarolsz tovább,a lányra hagyva a döntést,hogy kit választ(így nem lesz konfliktus a barátaid s közted,mivel,hogy nem "elszedted" előlük a lányt hanem ő választott). Avagy megbeszéled s eldöntitek a barátaiddal,hogy ki az aki felhagy az udvarlással.
Én az utobbit csináltam volt,mikor ilyen helyzetben voltam,persze ott mondjuk a legjobb barátom volt az,kinek tetszett ugyanaz a lány,így nyugodtan megbeszéltük a dolgokat. Ezzel a megoldással az a gond,hogy ha nem vagy bizalmas kapcsolatban a srácokkal, akkor megpróbálhatnak keresztbetenni neked(azon az alapon,hogy ha már az övék nem lehet,a tiéd se legyen).
U.I.: nem a legjobb dolog 2 lánynak udvarolni egyszerre. A mondás valahogy úgy van,hogy a két szék között a földre ülsz. (Sajnos nem tudtam idézni,de a lényeg remélem átjött).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!