Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy lány akiről nem tudom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány akiről nem tudom eldönteni hogy szívat vagy csak barátként tekint rám vagy mi?

Figyelt kérdés
Elmondtam ennek a lánynak hogy tetszik(Nem szerelmet vallottam). Tudom első nagy hiba.Erre ő azt válaszolta hogy nem. Utólag kiderült hogy van barátja(akivel hetente egyszer találkozót) de közben velem minden nap beszélget bent a munkahelyen plussz msnen. Keresi a társaságom és folyton mikor beszélgetünk mosolyog és a szemembe néz. És napi több órát is beszélünk msnen. most csak szórakozik velem vagy csak unatkozik a lány vagy mi?

2017. jún. 14. 01:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Van még msn? Wtf :D
2017. jún. 14. 07:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egy nagyon jó barátjának tekint.
2017. jún. 14. 08:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem hozzá tenni hogy a lány nagyon szégyenlős és félénk. De nekem nagyon tetszik. Főleg a személyisége.
2017. jún. 14. 17:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, adj időt a dolognak. Én ugyan ezen estem át nemrég. Áprolisba ketdtem a postán, egy lány munkatársammal azonnal jóba lettünk. Már első nap beszélgettünk messengeren, aztán a munkahelyen mégjobb kapcsolat alakult ki. Egy nagyon bunkó és rossz kollégákkal teli helyen vagyunk, igy alapból csak egymásra számíthattunk. Napi 9-10 órát együtt dolgozunk, aztán éjfélig messengerezünk. Kb 3 hét után már nem voltunk egymás nélkül, és rá két hétre bevalottuk egymásnak, hogy mi van. Azóta együtt vagyunk, és nemsokára egy nagyvárosba költözünk. Idő kellett hozzá, de megérte. Ne siettesd a dolgot, várj, közeledj, és minden kiderül.
2017. jún. 14. 19:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Valaki tudna még tanácsot adni? Nagyon fontos lenne!
2017. jún. 22. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!