Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges ezek után barátok maradni?
Figyelt kérdés
Régóta beszélek egy fiúval aki tetszik (ő ezt nem tudja) és mosz kiderült barátnője van. Mint személyt szeretem, nem akarok kiírni az életemből, és neki is fontos vagyok, csak hát nem úgy. Ha próbálok mások felé nyitni, elfoglalni magam, kevesebbet beszélni vele, akkor lehetséges, hogy barátként nézzek majd rá? Vagy már soha nem tudok barátként tekinteni rá, mindig érezni fogok valamit?
16/L
2017. nov. 11. 17:41
1/3 A kérdező kommentje:
*most
*Akarom
2017. nov. 11. 17:42
2/3 xedon24 válasza:
Hát hol is kezdjem. Az jó dolog ha túl tudsz lépni rajta, és nyitsz mások fel. Viszont ez az érzés maximum enyhülni fok, tudom azt reméled majd egyszer elmúlik de sajnos nem fog. Hosszú hosszú idővel enyhül, nekem hasonló esetem volt azóta el telt 2év jó barátok vagyunk, de viszont ha meglátom vagy találkozunk az az izgatottság még mindig bennem van mint régen. Valószínűleg egy ideig azt fogod érezni hogy sosem lehettek igazán jó barátok vagy hasonló ... de igen is lehet ehhez csak te kellesz és a te erős lelked amivel szépen túl teszitek magatokat ezen. Remélem tudtam segíteni :)
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm a választ!:)
2017. nov. 11. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!