Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van szakítás után barátok maradni?
Figyelt kérdés
2015. okt. 26. 16:06
1/14 anonim válasza:
Jó kérdés és ahány ember legalább annyi fajta verzió létezhet! "szinte"
Az ex csak barát...aztán vagy sose voltál bele szerelmes vagy még most is az vagy verziók is lehetnek...de "talán" tényleg előfordul h "csak" barátok de nem szereti ezt "senki"
2/14 anonim válasza:
Csak pár példa, amikor legalábbis erősen ajánlott:
- közös gyerek
- közös munkahely
- egymáshoz nagyon közeli lakóhely (szomszédság)
- közös baráti kör
- közös hobbi miatti közösség (pl. kórus, zenekar)
Amúgy meg miért ne működhet, ha nem haragban vált el a két fél, és képesek felnőttként kezelni az új helyzetet?
3/14 anonim válasza:
Mint a halott kutyusodat ölelgetni.
5/14 anonim válasza:
Én jóban vagyok velük. De nem rögtön szakítás után. Pár hónap eltelt,és csak az után.
Nincs ezzel baj.
6/14 anonim válasza:
Én egyikükkel sem tartom a kapcsolatot, fájt a szakítás mindig. Ha ők hagytak el azért, ha én hagytam ott őket akkor azért. Nem akarnék már egyikükkel sem semmit.
7/14 anonim válasza:
jóformán semmi, nem tudom ilyenben nem volt részem... olyanban igen, hogy még a kapcsolat előtt a barátja maradtam, hogy ne legyen kapcsolat
8/14 anonim válasza:
Ha nem köt össze közös gyerek, akkor nincs értelme.
9/14 anonim válasza:
Valamilyen szintű kapcsolat, nem baj ha megmarad, de a nagy barátkozásokban én nem hiszek. Az egyik mindig többet akar...
10/14 anonim válasza:
Nem sok. én is nemrég szakítottam, ő mondta ki. barátok maradhatunk, mondta. Gondoltam hogy ha párszor összefutunk, könnyebb lesz ,,elengedni őt", nagyon szeretlmes voltam, még sajna vagyok is. utána rájöttem nem jó, még ha csak beszélgetnénk is, bennem újra éledne a ,,vadász ösztön" ,h visszahódítsam. De kinél h működik. Engem nagyon megvisel/ne érzelmileg. 27/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!