Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van szakítás után barátok maradni?
Én is a 10.es válaszoló kategóriája vagyok :) :/
Csak az enyém még azzal spécizve, hogy kapcsolatban voltunk (voltak érzéseim)majd vmilyen szinten közös megegyezéssel lezártuk(nem úgy működött ahogy kellett volna)
Majd felvetette hogy maradjunk barátok. Ami baromi rosszul esett (megdöglött a kutya, de azért még megtartom,.... ha barátnőnek nem kellek, mit akar barátkozni?!)Gondoltam, kb ez annyi lesz hogy találkozunk, köszönünk és ennyi.Csak ilyen szép megfogalmazása, hogy ne legyen olyan rossz a szakítás.
Egy kis idő eltelt, hogy nem kerestük egymást, ... majd felhívott, beszélgettünk erről-arról, mintha mi sem történt volna. Eleinte örültem, ... aztán az volt bennem, hogy minek hívogat?Hisz lezártuk.
Elbeszélgettem vele barátként, ill csak megjátszottam (gondoltam így könnyebb lesz, mint ahogy a 10.es válaszoló is írta) hisz vhol még éreztem iránta, amit próbáltam elnyomni. Én sosem hívtam. Eltelt 1 hónap, majd belebonyolódtunk egy fogalmazzunk úgy, hogy barátság extrákkal dologba.
Nah majd tudom én ezt kezelni! Egy ideig ment is, ... aztán lelkileg nem bírtam már tovább, feltörtek az érzelmek.Tudtam hogy ebből több nem lesz, nekem ez meg kevés volt! Így ismét lezártam vele, .. remélhetőleg végérvényesen!Úgy érzem kihasznált, .. báár kölcsönösen használtuk ki egymást, csak én érzelemmel, ő meg isten tudja. Így most sértve érzem magam! Pláne hogy tudja hogy mit érzek!
Jah és még mindig, minden nap bejön a melóhelyemre, és van hogy felhív!Amik nem túl jó érzések.
Most még úgy teszek mintha minden oké lenne, mosolygok,hogy ne lássa rajtam hogy belül fáj ez nekem.
Tudom hogy ennek már vége, csak egy oltári csalódás volt!
Nos a lényeg a lényeg, ...én egyik exemmel sem vagyok barátságban. És nem is látom értelmét. Ez az én véleményem.
Kivéve akkor lehettek tényleg barátok, ha már egyikőtök sem érez a másik iránt!Mert más esetben az egyik fél mindig többet akar és sértődés lesz belőle! Lásd a példám!!!!
28/n
Mi értelme van szakítás után bunkózni, veszekedni, lenézni a másikat?
De ez személyfüggő, és helyzetfüggő. Mennyire volt kellemetlen az elválás. Miért történt meg a szakítás. El tudod-e fogadni, hogy ennek már vége. Ha ezekre a kérdésekre választ találsz, meglátod, hogy érdemes-e barátkozni az exszel.
Egy éves kapcsolatom után pár hónapig nem beszéltem az exemmel, majd újra elkezdtünk dumálni. A feszültségek távoztak kettőnk közül, hisz már nem kell párként gondolkodnunk, és jókat szórakozunk. Továbbá támogatom őt az új barátnő-jelölt meghódításában ;) Mert szeretném, ha boldog lenne, és én is az vagyok így. :3 Hogy őszinte legyek, még jobbak vagyunk barátnak, mint párnak. xD
A halott kiskedvences hasonlaton csak nevetek. :"D Nagyon nem illik a helyzetre. Most komolyan... -_-
Ez az én véleményem. Higgadt, értelmes felnőttként szerintem meg lehet ezzel próbálkozni. DE! Mindkét ember kell hozzá, és mindkettőnek így kell gondolnia. Csak akkor működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!