Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sem érdeklem őt?
Sziasztok!
Az a helyzet hogy tetszik nekem egy fiu aki a sulimba jár. Beszelgettem már vele. Utána később bejelöltem őt (közvetve már ismertük egymást... mert van egy közös lány barátunk... ami kicsit aggasztó most mert nem tudom miket mondhatott rólam a fiúnak)
Pár nappal később ráírtam. Beszelgettünk egy csomót. De a végén nem válaszolt. Utána vártam jó pár napot majd megint ráírtam... és akkor se volt kínos a beszélgetés... hosszasan elbeszélgettünk... de a végén megint nem írt vissza.
Az a pár ember akivel meg mertem osztani hogy mi a helyzet... ők nagyon búzditottak hogy biztosan érdeklem a srácot.
De nekem nem úgy tűnik.
Szerintetek is baj hogy ő nem ír rám és nem is válaszol?
17/L
Köszönöm az eddigi válaszokat. :)
Mindenkinek ment a zöld kéz^^
Szerintem is keresne ha érdekelném őt ><
Nem terveztem igazából ráírni újra. Igazából remélem hogy ő ír majd rám. Ha meg nem teszi meg akkor egyszerűen tovább lépek.
Hat igazából ha nem lenne lehetőseg ráírni akkor a folyosón probáltam volna mindig megállítani pár mondat erejéig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!