Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érez irántam valamit, vagy érdeklem ha igy viselkedik?
Van egy fiú, két évvel felettem jár és nekem tetszik.
Volt egy kamu facebookos csaj aki irogatott eloszor nekem, kesobb meg a fiunak aki tetszik. Aztán olyanokat talált ki, hogy tetszik nekem a fiú (fogalmam simcs honnan szedte mivel akkor meg nem voltam biztos benne, hogy tetszik es senkinek nem beszeltem errol) aztán irt a fiu, hogy igaz e? De én gondolkodas nélkul megirtam, hogy nem. Amit lehet megse kellett volna...
Aztan iskolában mindig nézett és megkérdezte miert vagyok flegma vele? Nem mondtam semmit (en amugy tenyleg eleg flegma vagyok de amikor megkerdezte semmi flegmat nem csinaltam)
Aztán egyik nap ebédnél velem szemben ült és folyton nézett (közbe beszélgetett velem is meg pár baratnőmmel akik mellettunk ültek) és egyszer igy kijelemtettem ,hogy nem birok enni (amikor a kozelemben van a fiu nagyon rosszul tudok lenni es tenyleg semmi etvagyam nem volt)
Aztán kezdte észrevenni , hogy miatta vagyok ilyen es momdta a baratnomnek, hogy ez eleg egyertelmu, kesobb momdtam baratnomnek , hogy mondja el neki, hogy igaz az, hogy bejon nekem.... aztan aznap csak nézett nagyon sokszor de hozzam sem szolt
Este viszont irt, hogy miert vagyok ilyen, mit tud csinalni stb... aztan momdtam neki felejtse el az egész szitut... utána nem beszeltünk egy darabig
Késobb irt, hogy tiltsuk le/ jelentsuk a kamu csajt aztán ennyi volt.
Utána elküldte miket irogatott neki a csaj és kitalálta a fiu, hogyha nem kavar be akkor nem jövünk ossze tehat azt momdta a csajnak , hogy mi járunk és nekem is elküldte.... azota nem beszelunk csak egyik nap instán elkezdtem követni és visszakovetett ami fura volt mert van 2-3000 követője és még azokat a lányokat se követte vissza akikkel sokkal tobbet beszel a suliba es mar puszi-puszi szinten vannak szoval ez fura nagyon
Es masnap kiraktam egy kepet (magamrol es baratnomrol) es likeolta ami megint furcsa mivel olyan kepeket szokott likeolni amiken rajta van, vagy ő csinálta a képet... vagy csak siman megjelolik...
Ezek lehet masoknak jelentektelen dolgok de nekem nem az, furcsa ez az egesz...
(Ha nem gondolok rá akkor mindig megjelenik valahol, látok róla egy képet, látom a nevét, vagy hallom a tévében, vele almodom, kezd ijesztő lenni)
Félek mi lesz hétfőn suliban
Kérlek válaszoljatok, miért ilyen? Lehet nála esélyem?
Aki válaszol annak megy a 👍 és előre os köszönöm, privátban is válaszolhattok
(Látom, Veluris nevű velhasználó-társam nagyon toppon van tini párkapcsolatok témakörben XD)
Szerintem tetszel neki. Próbálj meg kicsit nyitni felé, esetleg újra beszélgetéseket kezdeményezni, úgy vélem, akár még jó is kisülhet a dologból. A leírtakból azt tudtam leszűrni, hogy amikor letagadtad, h tetszik neked, eléggé megbántotta, + érdemes figyelembe venni azt a tényt is, hogy azt mondta egy random illetőnek, hogy párkapcsolatban vagytok, ami valljuk be, nem kis szó ;). Elég sok lehetőségét látom annak, hogy ebből még akár valami komolyabb is kisülhet (ez most úgy hangozhatott, mint valami olcsó jósasszony üveggömb vizsgálat után XD. Nyugodj meg, nincs semmiféle mágia a dologban, csak olvastam az abszolút egyértelmű jelekből, és érdekel a pszichológia ;)) Szóval elképzelésem szerintem abszolút benne van a pakliban (ha már jóslásról volt szó :'D), az, hogy felkeltetted az érdeklődését. Hajts rá, de ne nyomulj túlzottan, és ne légy naiv! Sok sikert! ;) 15L
Szerintem lenne nálla esélyed.
De ha tetszik akkor próbáld te is a tudatára adni és ne legyel vele olyan flegma..
Aztán valószínű,hogy egy idő után ő is rájön..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!