Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehetek szerelmes úgy hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek szerelmes úgy hogy nem is ismerem?

Figyelt kérdés

Most vagyok 10.es tavaly amikor jottem a suliba meglattam egy sracot aki nagyon megtetszett. Annyira nem foglalkoztam vele mert epp masvalakibe voltam szerelmes de hat annak vege lett szenvedtem rajta tovabbleptem kb ev elejere amikor (nyilvan) megint ott volt. O most 11.es es annyira tetszik konkretan oda meg vissza vagyok érte talán már szerelmes de 1es fel ev alatt beszeltunk 4mondatot maximum...

Nem lehet iskolaba ismerkedni mas osztallyal tok lehetetlen de hat valamit megis kene csinalnom nem? Van valakinek jo otlete tanacsa vagy hasonlok? 16/L

2017. nov. 7. 23:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Snapchat, messenger stb..

Írj neki, de suliban is beszélj vele.. egyszerűen légy önmagad és legyen önbizalmad. :)

2017. nov. 8. 01:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Beszéljek vele az érdekedben?
2017. nov. 8. 06:05
 3/3 A kérdező kommentje:
jó de most nem írhatok rá hogy szia mizu..
2017. nov. 8. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!