Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy lányba hogyan mondjam el neki?
Egy osztályba járunk és egymás mellet ülünk, mindkettönk hobbija a fényképezés. Az a baj hogy mig én Győrújbaráton lakok addig Ö Nyulon ugyhogy elég nagy a távolság. Ezmiatt nem találkozunk hogy mondjam el neki hogy szeretem?
F/13. L/13
Most mondtad, hogy egymás mellett ültök. Szóval mégiscsak találkoztok.
Kérdezd meg, akar-e járni, aztán majd meglátjátok.
Hát konkrétan ezt, hogy szereted, sehogy se mondd el neki. Ezt nagyon jegyezd meg, mert még jól fog jönni a későbbiekben:
SOSE MONDD AZT LEGELSŐ ALKALOMMAL EGY LÁNYNAK, HOGY "SZERETLEK".
Főleg ne osztálytársnak, legfőképp ne padtársnak, mert az durván kínos lesz a későbbiekben.
Közöld vele egyértelműen, hogy szimpatikus neked, tetszik a stílusa, még közös hobbitok is van, szeretnéd közelebbről megismerni. Aztán ha belemegy, ismerkedj vele, kedveskedj neki, mutasd ki, hogy szereted, de amíg nincs köztetek megfelelő kapcsolat, és nem érzed, hogy ő is vonzódik hozzád hosszabb távon, addig ne az legyen az első, hogy te közlöd vele, hogy szereted, mert akkor ott el is vágtál mindent. Sőt, mondok még valamit: a lányok/nők nagy része többre értékeli, ha tettekkel mutatod ki, hogy szereted, nem szavakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!