Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok egy lányba...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

ROFUSZ kérdése:

Szerelmes vagyok egy lányba hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés

Egy osztályba járunk és egymás mellet ülünk, mindkettönk hobbija a fényképezés. Az a baj hogy mig én Győrújbaráton lakok addig Ö Nyulon ugyhogy elég nagy a távolság. Ezmiatt nem találkozunk hogy mondjam el neki hogy szeretem?

F/13. L/13

2017. nov. 3. 01:19
 1/6 anonim ***** válasza:
39%

Most mondtad, hogy egymás mellett ültök. Szóval mégiscsak találkoztok.

Kérdezd meg, akar-e járni, aztán majd meglátjátok.

2017. nov. 3. 02:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát konkrétan ezt, hogy szereted, sehogy se mondd el neki. Ezt nagyon jegyezd meg, mert még jól fog jönni a későbbiekben:

SOSE MONDD AZT LEGELSŐ ALKALOMMAL EGY LÁNYNAK, HOGY "SZERETLEK".

Főleg ne osztálytársnak, legfőképp ne padtársnak, mert az durván kínos lesz a későbbiekben.

Közöld vele egyértelműen, hogy szimpatikus neked, tetszik a stílusa, még közös hobbitok is van, szeretnéd közelebbről megismerni. Aztán ha belemegy, ismerkedj vele, kedveskedj neki, mutasd ki, hogy szereted, de amíg nincs köztetek megfelelő kapcsolat, és nem érzed, hogy ő is vonzódik hozzád hosszabb távon, addig ne az legyen az első, hogy te közlöd vele, hogy szereted, mert akkor ott el is vágtál mindent. Sőt, mondok még valamit: a lányok/nők nagy része többre értékeli, ha tettekkel mutatod ki, hogy szereted, nem szavakkal.

2017. nov. 3. 07:16
 3/6 anonim ***** válasza:
6 km. Át lehet kiabálni. 1,5 óra séta. Kérj segitséget a leckéhez tőle. Közben lehet röhögcsélni.
2017. nov. 3. 13:21
 4/6 anonim ***** válasza:
1-es, téged nem érdekel, hogy mi lessz velük, igaz? Kérdező, hát először is hívd el beszélgetni, menjetek el sétálni, vagy amit az utolsó mondott, azt tedd. Mind-mind jó ötlet. 16/F Írj privátot, ha kell valami tanács +-ba.
2017. nov. 3. 16:51
 5/6 anonim ***** válasza:
A 2. is nagyon jó választ írt. Előbb csak próbálj meg a barátja lenni. 13 évesen ennyi bőven elég! Aztán majd ha még mindig ugyanígy érzel 16-18 éves korodban is iránta, akkor lehet, hogy megszeret annyira, hogy a partnered is legyen. Addig csak legyen egy osztálytárs. Nagyon gyerekek vagytok még!
2017. nov. 4. 09:24
 6/6 anonim ***** válasza:
#4: Tanulj meg helyesen írni aztán beszélhetünk.
2017. nov. 4. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!