Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek szerelmes vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szerelmes vagy csak kiakar használni?

Figyelt kérdés

Nem rég ismertem meg egy fiút,már kétszer találkoztunk.Jol elvoltunk nem tagadom,volt téma stb.,viszont én egyáltalán nem vagyok bulizós,ivós lány ő viszont nagyon az.

Céltudatos srác,de azt is elmondta hogy szereti a lányok agyat húzni,nem volt komoly kapcsolata,csak osszefekudt velük stb..

Végülis kerdezoskodott,meg már első talin olelgetett stb,másodikon már megakart csókolni de korainak gondoltam.Ott ültem mellette és arról beszélt hogy egy csajtol régen képet kert,meg annak a segget mutatta.Nem értem.

Érdeklődik felém,viszont azt érzem hogy engem is csak kihasznalni akar,viszont néha amikor megnyílik akkor nem érzem ezt.

Viszont nagyon őszinte,és nagyon sokmindent elmondott nekem,de mégis van egy érzésem hogy csak egy dologra kellek neki,viszont találkozni akart velem már másnap újra.Nagyon sok közös pontunk van és hasonlóak vagyunk viszont az nem jön be hogy olyan bulizós,és hogy sok futó kalandja volt nekem pedig még egy se és gáznak érzem..

Mit gondoltok,mit tegyek?..17/L

Nem tudom mi lenne a helyes.Vegyes érzéseim vannak vele kapcsolatba.

2017. nov. 1. 20:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni,de ha eddig nem volt komoly kapcsolata, és ilyen látványosan nyomul,akkor szerintem nem kellesz neki igazán..
2017. nov. 1. 20:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Adom az egyes válaszát, de hozzáteszem, vannak olyanok, akik "megnyílnak" létrehoznak egy olyan emléket, amit elmondhatnak és úgy tűnik, mintha az teljesen igaz lenne, de nem az, igaz, tévedhetek is. De én ha valakivel ismerkedek, képeken senki seggét nem mutatom meg. Mert nincs is, meg mert nem is vagyok olyan. Szóval privátba ha mondassz róla többet, akkor megállapítjuk, hogy mi is rá a válasz. Nem erőltetek semmit, mert a te döntésed, hogy mit választassz, csak tanácsot adok. A helyesírásomért ne tessék lenézni, szeretem a vesszőket :) 16/F
2017. nov. 1. 21:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Annyit mondok, nehogy beadd a derekad! Várj, először legyetek csak barátok, tartsd meg ezt a szintet, ha nem vagy biztos az érzéseiben. Ha látja, hogy nem kaphat meg, és végig csak arra hajtott, nagyon hamar tovább fog állni. Ha viszont igazán érdekled őt, akkor nem fogja egyhamar feladni. És egyáltalán nem gáz az, ha nem volt még kapcsolatod, sem futó kalandod.
2017. nov. 2. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!