Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Egy lány, aki szerelmes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lány, aki szerelmes belém, nem csak ölelget, bújik, hanem van hogy harapdál, piszkál is. Miért van ez?

Figyelt kérdés
Még nem vagyok együtt a lánnyal, viszont énis nagyon kedvelem őt. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy ilyesmivel fejezi ki szeretetét. Csak ilyen a természete?

2017. nov. 3. 16:04
 1/6 anonim válasza:
Hát szeret. :D ő ilyen
2017. nov. 3. 16:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is harapdáltam. Beteges dolog szerintem, de régebben 3 barátnőmet mindig harapdáltam. Már kinőttem ebből pedig akkor sem voltam kicsi. Piszkálni a barátomat NAGGGYON szeretem. De ha ő piszkál engem, abból nem sül ki semmi jó. 😜 Piszkáld vissza, ha akarod. Amúgy igen. Ilyen a természete.
2017. nov. 3. 16:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szeretetből is lehet. Az én párom is megharapott 2x :D nem mondom, hogy kellemes volt, de elviselem/viseltem, mert szeretem. :) Meg meghúzta a szakállamat is. :D
2017. nov. 3. 16:28
 4/6 A kérdező kommentje:
Egész nap piszkáljuk egymást, kb. erre épül a kapcsolatunk, de nagyon szeretjük egymást, az osztályból is mindenki azt mondja, hogy összejöhetnénk már, és nagyon találunk egymáshoz.
2017. nov. 3. 16:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Kérdező, úgy nézve, a lány örülne neki, ha elhívnád valahova, kirándulni, beszélgetni, sétálni. De így távolról, tippelek: Szerintem a lány szereti az erdőket, könyveket. Szóval, vidd el kirándulni egy erdőbe. 16/F Írj privátot, ha kell valami.
2017. nov. 3. 16:42
 6/6 anonim válasza:
Harapd meg te is...Akar egy kis darabot ki is tephetsz..:) talk abbahadja
2017. nov. 3. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!