Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért kötekszik?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kötekszik?

Figyelt kérdés
Na hát az osztálytársam az egy nagyon nőcsábász fiú,elég komolytalan,minden haverja megvan komolyodva,mindegyik szinte szerelmes,ő meg hát...Nekem nagyon nagyon bejön,és hát egy éve volt pl. ilyen hogy megcsókolt (de csak azért mert a barátnőm mondta hogy nem mered.Ez ilyen ugye nem komoly volt. De ez régen is volt szóval.) Aztán pár hete össze vesztünk egy elég apró dolgon,nagyon bunkó volt. Most pedig mindig kötekszik,oltogat, de amúgy teljesen leszarom (persze nem) és ő ezt nem veszi észre,és mindig csinálja,mindenbe beleköt amibe lehet. Amikor oltogat akkor nem ilyen nagyon sértővel,meg végig mindig vigyorog. Meg pl. óra után mentünk a szekrényhez amibe a kabátok vannak, és akkor mögöttem jött,én meg kinyitottam előtte a szekrény ajtót hogy nehogy belém kössön,és megállt mosolyog rám és várja hogy előszőr én vegyem ki a kabátot. Ez is meglepett,lehet a haverjai előtt is csinálja a fejét. Ez az egész összeveszés kb. 3 hete tart, a szekrényes 2 hete volt majdnem. Én nem fogok tőle bocsánatot kérni az 100%. De ő meg úgyse fog. Na ilyenkor mivan??

2017. nov. 6. 15:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Jó fiatalok az komolytalan.
2017. nov. 6. 18:35
 2/2 A kérdező kommentje:
15/L
2017. nov. 6. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!