Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék annak érdekében hogy a páromat elfogadják a szüleim? Sajnos tiltják tőlem és már elég komoly dolgok történtek!
Én 17 éves lány vagyok,a barátom pedig 24. Már fél éve tart ez az egész mizéria. Édesanyám mikor először bemutattam neki kedves volt vele, aztán másnap már a barátom volt a világon a legrosszabb ember akivel valaha találkozott. Pedig tényleg a lehető legnormálisabban viselkedett és semmi rosszat nem mondott. Tehát még arra sem hagytak esélyt hogy normálisan megismerkedjenek. Azóta csak a veszekedés megy, állítólag ha ezzel a fiúval maradok akkor nem fogok továbbtanulni holott én leültem a szüleimmel és elmagyaráztam hogy a tanulmányaimnak nincs semmi köze a kapcsolatomhoz, tovább fogok menni és ezt semmi nem befolyásolja.
A barátommal kapcsolatban annyit hogy Ő Erdélyből jött ezáltal kicsit furábban beszél magyarul.Szerintem legjobban ez nem tetszik nekik, hogy erdélyi.
A lényeg az, hogy a napokban anyukám már elküldött itthonról, hogy költözzek el a g***be! Hát én fogtam is magam és elmentem a barátommal. Mivel még nem vagyok 18 éves, sajnos nem mehetek oda ahova akarok ezért rendőri kísérettel jöhettem haza!
Én úgy érzem megéri kitartani a barátom mellett, de azt is figyelembe kell vennem hogy Ők azért mégis csak a szüleim és Ők támogatnak engem!
Röviden ennyi lenne, bármilyen kérdésre válaszolok ha nem tiszta a történet! Tanácsokat szeretnék, hogy mit tehetnénk! Már fogy az erőm ettől az állandó veszekedéstől! Köszönöm Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!