Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb.1 hónapja megismertem egy fiút, és nem tudom mitévő legyek, mert kissé bonyolultak a dolgok. Mitévő legyek?
Mint már említettem, kb. 1 hónapja ismerkedtünk meg egy buliban. Már akkor egy hullámhosszra kerültünk,és nagyon jól éreztem magam vele.Én személyszerint azt hittem,hogy annyi..többé nem is látom..de nem így lett,messengeren elkezdünk beszélni napi szinten,azóta 3x találkoztunk még. Mind a 3 találka csodálatos volt. Csak kissé zavar a bizonytalanság, hisz az utolsón is csókkal köszöntött,csókkal búcsúzott. Néha teljesen olyan érzésem van,mintha járnánk,néha viszont teljesen idehgennek tűnik. Csak az a gond,hogy minél jobban megismerem, annál jobban megszeretem. És ugye itt a nyár vége,ő hamarosan vissza megy Pestre(ő is szegedi,mint én,csak Pesten tanul). Valószínű holnap is találkozunk,és nagyon izgulok. Nem beszéltünk még komolyabb dolgokról,szóval rengeteg a kérdőjel :( és rettenetesen félek..nem tudom,hogy felhozni a témát..próbáltuk felhozni néha,de mindig elterelődött :( nagyon szeretném tisztázni vele,hogy akkor mi is van köztünk,de félek a csalódástól,és nagyon
félek attól,hogy elveszítem. Hisz én belemennék távkapcsolatb...de ehhez nem vagyok elég én,egyedül. Tudom lehet,hogy ezek hülyén hangzanak..és valakinek elképzelhetetlen a gondolat,hogy 1 hónap után szerelembe eshet valaki..de ez így van. Szeretem és nagyon hiányzik. :(
17\lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!