Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Először is komoly válaszokat szeretnék kapni nem pedig rosszindulatúakat. Szerintetek lehetséges egy nem létező személybe beleszeretni? Azt hiszem szerelmes vagyok Uchiha Sasukébe.
Ne röhögjetek ki pls, egésznap rá gondolok szinte csodálom őt ő a kedvencem kis korom óta.
Akárhányszor is látom a Narutot folyton csak rá tudok figyelni. És miatta nézem most újra megint. Bárcsak inkább egy karakter lettem volna a Narutobol.
Informatívra fordítva a szót, természetesen lehetséges, mi több, az ember csupán virtuális, a fejében összerakott emberekbe tud beleszeretni, sohasem a konkrét személybe fizikailag.
Természetesen, ezek az "emberképek" a valóságból kapnak tulajdonságokat, amiket a tőlük kapott jelekből rakunk össze.
Ugyanakkor ez nem életszerű. Érdemesebb lenne kicsit kimozdulni, ismerkedni és elengedni ezt az ideált, amit sasuke (pontosabban a szerző) a fejedbe tukmált, mert idővel muszáj lesz, és az is lehet, hogy túl késő.
Először nehéz lesz, de csak idő kell neki.
Egyébként szerencsére vannak Sasukéhez hasonló fiúk a való életben is. Viszont eléggé kötődöm érzelmileg Sasukéhez lehet beteges de tele van a szobám is vele.
Nagyon szépen köszönöm nektek a válaszokat. A kimozdulásról meg annyit, hogy nincs valami mozgalmas életem, tehát lehet jót tenne.. :/
Oh mesterem leírhatatlanul hálás vagyok a szavaidnak! A lelkembe pecsételődött minden amit ezzel átadtál nekem.
Úgy érzem képzett Dzsonin vagy mester!
Megfogadom tanácsaidat s hű maradok az én szerelemhez. Köszönöm hogy felvilágosítottad az érzelmeimet drága Seme.
Már tudom Sasuke, követnem kell téged amíg élek s egyszer tudom utol érlek. ❤️ szerelmem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!