Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 évesen lehetséges, hogy szerelmes legyek?
A szerelem nem korhoz kötött.
Persze, nyilván másként éli meg mondjuk egy 10 éves, meg másként egy 40 éves, de a szerelem akármelyik korban kialakulhat. Én életemben először óvodás korban voltam szerelmes. :)
Ezt úgy hívják, hogy gyerekszerelem. Szép, aranyos, de elég rövid életű, és ha azon ritka esetek közé tartozik amikor a felek össze is jönnek, max.2 évig fog tartani.
És csak hogy tisztázzuk. Tudod mi a különbség a vonzódás, tetszés, fellángolás és a szerelem között?
A kérdés jogos... rossz kategóriába helyeztem a kérdést. Viszont - hogy válaszoljak is rá valamit - ez az óvodás felfogás a fiú-lány barátságról teljesen lehetetlenné teszi azt, hogy egy fiú két szót váltson egy lánnyal (vagy fordítva), úgy, hogy nem lesz belőle ,,botrány".
Ha viszont nem csak barátságról van szó, az már más történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!