Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnám elfelejteni azt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elfelejteni azt a személyt akibe több éve szerelmes vagyok viszonzatlanul? ❤🔒

Figyelt kérdés

Kérlek ne olyanokat írjatok,hogy túl fiatal vagyok ehhez,és ne foglalkozzak ilyenekkel.

Röviden annyi a lényeg,hogy szerelmes vagyok valakibe,de ő nem viszonozza az érzéseimet:(

Folyamatosan ő jár a fejemben,és nem tudok másra gondolni. Lehe,hogy soha nem fogom elfelejteni?--első szerelmem-- néha már azt hiszem,hogy kiszerettem belőle,de mégsem ahogy meglátom,vagy csak a hangját meghallom rá kell jönnöm,hogy én még mindig szeretem őt.

Tudtok valami tanácsot adni? Vagy nem lehet semmit tenni?

13/L

2017. okt. 19. 18:27
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) próbálkozom a figyelem eltereléssel. Most a szünetben még mindig elég sokszor gondoltam rá,de nem éreztem annyira a hiányát,a szép emlékekre gondoltam. De most,már alig várom,hogy holnap újra láthassam.
2018. jan. 2. 20:35
 22/23 anonim ***** válasza:

13 évesen szerelmes? Korán kezditetk:D

Én eg 25 évesen le vagyok maradva mint az aludttej 30 naposan.

soha nem volt csajom.

2018. jan. 2. 22:19
 23/23 A kérdező kommentje:
Utolsó,szerintem a szerelem nincs korhoz kötve,és az érzéseimet nem én irányítom.
2018. jan. 3. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!