Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek túl azon a lányon akibe viszonzatlanul vagyok szerelmes?
Van egy lány akibe nagyon durván szerelmes lettem. El is mondtam neki, de ő azt mondta nem akarja tönkretenni a barátságunkat. Szinte biztos, hogy nem leszünk mostmár többek, csak az a baj, hogy én még mindíg nagyon szeretem. Emiatt szinte már depressziós vagyok.
16F
Elég nehéz nem a közelében lenni. Egy osztályba járunk.
:(
Ebből már barátság se lehet...szóval hagyjd rá es keress mást
Tudom ez most jön hogy ezt könnyű mondani de en is voltam ilyen helyzetbe
Es párhónap alatt elfelejtettem és jött egy újabb szerelem és azóta is tart és belé is ugyan úgy bele szerettem mint az előtte levőbe aki miatt én is szintén depresszios lettem
15/L
Én is ugyanebben a cipőben vagyok, csak én lány vagyok és nekem is osztálytársam a srác.
Ugyan én nem vallottam be neki, de tudom, hogy viszonzatlan, mert egyszer azt mondta, hogy ha az utolsó nő lennék a Földön sem kellenék neki. :)
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!