Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elfelejteni azt a személyt akibe több éve szerelmes vagyok viszonzatlanul? ❤🔒
Kérlek ne olyanokat írjatok,hogy túl fiatal vagyok ehhez,és ne foglalkozzak ilyenekkel.
Röviden annyi a lényeg,hogy szerelmes vagyok valakibe,de ő nem viszonozza az érzéseimet:(
Folyamatosan ő jár a fejemben,és nem tudok másra gondolni. Lehe,hogy soha nem fogom elfelejteni?--első szerelmem-- néha már azt hiszem,hogy kiszerettem belőle,de mégsem ahogy meglátom,vagy csak a hangját meghallom rá kell jönnöm,hogy én még mindig szeretem őt.
Tudtok valami tanácsot adni? Vagy nem lehet semmit tenni?
13/L
Utolsó,lehet,hogy te így látod...de én tényleg úgy gondolom,hogy őszinték az érzéseim iránta,arra is volt már példa,hogy csak rá gondoltam,és kipotyogtak a könnyeim. De,te biztos tapasztaltabb avgy már ezen a téren,és lehetséges,hogy igazad is van...de perpillanat én nem így érzem. Tényleg nem sokat beszélgetünk,de azért ismerem a személyiségét,és szeretnék egyre többet dumálni vele.
Köszi,hogy írtál. :)
Szia
Mondanám hogy engedd el de tudom hogy ez lehetetlen főleg ha minden nap látod őt és hallod a hangját.Találj magadnak valami hobbit,sportolj,találkozz többet barátnőkkel addig sem gondolsz rá.Ha nagyon nem tudod elengedni barátkozz össze vele aztán ha úgy érzed hogy már egész jóba vagytok bátran mondd el mit érzel.Én is elmondtam valakinek,bár nem jött össze de megnyugodtam és hiába én is látom őt minden nap könnyebb így elengedni
16/L
Hát, velem pontosan úgyanez van. 13L
Én is nagyon szerelmes vagyok de ő csak egy nagyon jó barátnak tart. Ha én lépek, vissza utasítana, ő pedig nem fog lépni.
Nekem is ő jár folyton a fejemben. Próbálj másra gondolni, valami ami eltereli a figyelmedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!