Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tezszhetek neki? Ezek jelentenek valamit?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel egy túrán ismerkedtem meg. Rengeteget beszélgetünk, akar éjfélig is, plusz mindig lájkolja a képeimet Face-n, meg olyanokat ír, hogy sajnálja de most mennie kell, meg hogy ne menjek el, mert ha eljön hozzám, nem lesz, aki megmutassa neki a várost, stb. Viszont! Van egy srác, akit én nem ismerek, de egy csomószor megjelöli képeken, meg amikor megváltoztatta a profilképét egyedül ő jelzett rá vissza, de azt is szívecskével. Tetszhetek neki? A másik srác a barátja lehet?
14/F
2017. okt. 13. 13:08
1/10 A kérdező kommentje:
Én 14 vagyok, ő 15
2017. okt. 13. 13:18
2/10 A kérdező kommentje:
Ja, meg amikor boldog szülinapot kívántam neki, akkor szívvel jelölte meg a posztot, míg a másik srácét csak lájkolta, meg úgy mindenki másét is.
2017. okt. 13. 13:24
3/10 anonim válasza:
Ki kéne derítened kije az a másik srác.
5/10 A kérdező kommentje:
#1: Nem tudom, hogy deríthetném ki. Ha rákérdezek, az enyhén ciki. Ha meg bejelölöm, akkor meg nagy valószínűséggel nem jelöl vissza, mert nem ismer.
2017. okt. 13. 16:20
6/10 A kérdező kommentje:
Plusz hozzáteszem, hogy a kép még csak nem is az embert ábrázolja, hanem valami versenyautót
2017. okt. 13. 16:23
7/10 anonim válasza:
Szerintem a lány pont azt akarja hogy ilyesmin godolkozz. Csak játszadozik mindkettőtökkel. Ne hagyd neki!! Én is fáztam már rá ilyenre :( 18/f
8/10 anonim válasza:
Nyugodtan kérdezz rá :) Nem lesz ciki, ne izgulj. Amúgy szerintem csak egy haverja ;)
14\l
9/10 anonim válasza:
Kérdezz rá nem ciki jobb ha kiderül tapasztalatból mondom 14/L
10/10 anonim válasza:
Szerintem tetszel neki, a másik pedig talán a legjobb barátja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!