Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ezek a kis üzenetek jelentenek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek a kis üzenetek jelentenek valamit? Barátság vagy inkább szerelem?

Figyelt kérdés

Leveleztünk és olyanokat írt nekem a fiú, hogy: "Nagyon hiányoztok...", "Remélem jövőre is jössz velünk!", "Olyan fiatalos vagy!", "Köszönöm, hogy meghallgatsz és megértesz :)", "Jó, hogy vagy...", "Úgy örülök, hogy már jóban vagyunk!", "Annyira jó, hogy megismertük egymást."

És egyszer a barátságról, az emberekről beszélgettünk, meg hogy milyen jó, hogy nincs két ugyanolyan ember és így színes a világ. Erre azt írta: "Mindenki talál magának egy hozzá illő társat...igaz? " És ilyen kacsintós smileyt küldött...ezzel utalni akart valamire? Szerintetek?

Egyébként már óvoda óta ismerjük egymást, de nem egy suliba járunk.

Most 14 évesek vagyunk. :)

2017. aug. 4. 09:56
 1/8 DollarDog ***** válasza:
100%
Bejössz neki :D
2017. aug. 4. 10:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tetszel neki.
2017. aug. 4. 10:03
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha benned is mocorog valami vonzalom-féle iránta, akkor próbálj meg finoman nyitni felé, aztán majd kiderül.

Viszont, ha részedről semmi bizsergés, csak hízeleg a dolog, de elképzelhetetlennek tartod a komolyabb kapcsolatot vele, akkor inkább hűtsd le a kapcsolatot, még ha ez a barátságotok végét is jelenti majd. Tiszteségesebb így.

Karinthy írta: Létezik-e férfi és nő között igaz barátság, és ha igen, akkor miért nem?

2017. aug. 4. 10:19
 4/8 anonim ***** válasza:
*tisztességesebb
2017. aug. 4. 10:20
 5/8 anonim ***** válasza:
valószínűleg kedvel és el tudna többet is képzelni barátságnál, de ehhez nem ártana találkoznotok is, nem csak neten húzni egymás agyát
2017. aug. 4. 12:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Egy 14 éves lányra hogy lehet azt írni hogy olyan fiatalos vagy?😂 van olyan aki ebben a korban nem az?🤔 A kérdésedre válaszolva: valószílnűleg többet akar mint barátság. :)
2017. aug. 4. 15:27
 7/8 A kérdező kommentje:

Sokat szoktunk amúgy találkozni :) De eddig még csak barátok voltunk...

Utolsónak: tudom XD én is meglepődtem amikor azt irta fiataoos vagyok😂😂

2017. aug. 4. 16:14
 8/8 anonim ***** válasza:
52%
Ezekkel az üzenetekkel azt akarja közölni,, hogy szívesen járna veled, ha már megtalálta volna a tökeit. Mivel azonban ez még nem történt meg, így továbbra is csak a barátságodra törekszik, mert retteg a pofára eséstől. :-))
2017. aug. 5. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!