Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a kis üzenetek jelentenek valamit? Barátság vagy inkább szerelem?
Leveleztünk és olyanokat írt nekem a fiú, hogy: "Nagyon hiányoztok...", "Remélem jövőre is jössz velünk!", "Olyan fiatalos vagy!", "Köszönöm, hogy meghallgatsz és megértesz :)", "Jó, hogy vagy...", "Úgy örülök, hogy már jóban vagyunk!", "Annyira jó, hogy megismertük egymást."
És egyszer a barátságról, az emberekről beszélgettünk, meg hogy milyen jó, hogy nincs két ugyanolyan ember és így színes a világ. Erre azt írta: "Mindenki talál magának egy hozzá illő társat...igaz? " És ilyen kacsintós smileyt küldött...ezzel utalni akart valamire? Szerintetek?
Egyébként már óvoda óta ismerjük egymást, de nem egy suliba járunk.
Most 14 évesek vagyunk. :)
Ha benned is mocorog valami vonzalom-féle iránta, akkor próbálj meg finoman nyitni felé, aztán majd kiderül.
Viszont, ha részedről semmi bizsergés, csak hízeleg a dolog, de elképzelhetetlennek tartod a komolyabb kapcsolatot vele, akkor inkább hűtsd le a kapcsolatot, még ha ez a barátságotok végét is jelenti majd. Tiszteségesebb így.
Karinthy írta: Létezik-e férfi és nő között igaz barátság, és ha igen, akkor miért nem?
Sokat szoktunk amúgy találkozni :) De eddig még csak barátok voltunk...
Utolsónak: tudom XD én is meglepődtem amikor azt irta fiataoos vagyok😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!