Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek jelentenek egyáltalán valamit?
Hát... Lehet, sőt, biztos, hogy én képzelek sokkal többet a dolgokba, de egyszerűen már nem tudom, hogy mit higgyek :,D Muszáj lenne kitisztítani a fejemet, mert ez így nem jó >< Segítsetek, emberek :<
Van egy srác az osztályomban, akit tökre bírok, de fogalmam sincs, hogy mit kéne csinálnom. (Igen, azt tudom, hogy beszélgetést kell kezdeményezni, ezen azért rajta vagyok) Nem is tudom... Fura pillantásai vannak, én speciel azt vettem észre, mintha olyan ellenséges lenne, meg minden. Például egyszer dolgozat osztásnál én vittem azt a felét, amiben az övé is volt, és mikor nyújtottam neki, csak úgy kikapta a kezemből xD Beszélgettünk már egy párszor, de ezeket sem lehetett "Pfú de mi nagy dolog már"-nak nevezni, szóval jah... ezen még csiszolni kell. Csak először valahogy kéne olyan helyzet, amikor normálisan tudnák vele beszélgetni, mert eddig nem volt alkalmas a helyzet xD Vagyis volt, de elszalasztottam... Nagy hiba volt TuT
Most pénteken mentünk az osztállyal könyvszalonba, és ott elengedtek minket a tanárok, hogy nézelődjünk nyugodtan, megadták az időt, amire vissza kellett menni, tök jó volt, hiszen baromi sok könyvvel voltam körülvéve (áh, egyenesen a mennyország :,D *lő a könyvmoly*), elvoltunk barátosnékkal, de mikor az egyik sarkot elhagytam, megpillantottam őt, és így mintha megfagyott volna pár másodpercre a levegő is... Nagyon durva volt, nekem természetesen kihagyott egy ütemet a szívem, azok a retek lepkék meg kínozták a pocit rendesen ._. De aztán mentünk tovább, és ez így ennyi is volt. Aztán mielőtt elindultunk volna vissza a suliba, leültünk kicsit fent, ahol voltak székek sorban így a könyves standokkal szemben, és akkor jött ő, és a legjobb haverja, aztán amikor a haverja észrevett (lövésem sincs, hogy rám nézett-e, vagy fölém, de mivel fölöttem nem volt semmi, csak az épület benti homlokzata, szóval gondolom rám, vagy nemtom xDD), odasúgott valamit neki, ő pedig felesen pillantott felém, de nem teljesen, még csak azt sem lehet mondani, hogy rám nézett, csak akart, de végül nem lett belőle semmi o...o Nem tudom, mire véljem a dolgokat >< Ez volt az első igazi fura cuccos, ami így különösebben történt, de egyszerűen annyira zavaros a gyerek, hogy nem megy a rendrakás x"D
Szerintetek mit kéne csinálnom? Valaki ellátna tanácsokkal? >< Azt nagyon megköszönném, szerintem helyretenné valamennyire a dolgokat :c Mert ez így nem állapot, olyan... eh xd
Mosolyogj, kacsints rá, babráld a hajad amikor téged néz, közben nézz a szemébe! :)
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!