Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ezek többet jelentenek egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek többet jelentenek egy fiúnál?

Figyelt kérdés
Annyira kedveseket mond egy srác állandóan pl.: Szívesen kisegítelek, ha szeretnéd. Annyira okos vagy és jó látni, hogy mosolyogsz.
2015. okt. 26. 07:47
 1/10 anonim ***** válasza:
Csókold meg azt kiderül
2015. okt. 26. 07:52
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hmm...Szívesen kielégítenélek-et olvastam először :DD
2015. okt. 26. 08:05
 3/10 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2015. okt. 26. 13:22
 4/10 A kérdező kommentje:
Én 17, ő 19.
2015. okt. 26. 13:53
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a pénzed kell neki..
2015. okt. 26. 14:48
 6/10 anonim válasza:
Egy srác sem mond ilyeneket egy lánynak pusztán azért, hogy kedves legyen. Ha régebb óta ismeritek egymást lehet, hogy elkezdett jobban érdeklődni irántad, de szerintem csak meg akar fektetni.
2015. okt. 28. 10:01
 7/10 anonim ***** válasza:
#6 os a hozzalasod egyszeruen felfoghatatlan. Csak mert rendes a csajjal egybol rafogjuk biztos meg akarja b @szni mintha nem lennenek rendes fiu akik nem csak arra hajtanak hanem egy rendes parkapcsolatot szeretnenek kiepiteni. Egyszeruen ez az altalanositas hogy ha rendes vagyok a csajjal akkor egybol rapofazod hogy meg akarja d ugni felfoghatatlan
2015. okt. 28. 12:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen, ez többet jelent egy fiúnál. Akkor mondunk ilyet, ha akarunk valami (egy lányt), nem pedig random kedvességből, ahogy az előző is mondta. 17F
2015. okt. 28. 12:16
 9/10 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy mindenki ilyen... De a többség igen
2015. okt. 28. 15:40
 10/10 anonim ***** válasza:
A rendes kapcsolathoz is hozzátartozik, h meg akar fektetni ;)
2015. nov. 7. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!