Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jelentek neki valamit?
köszi a választ!:)
És most akkor kezdjek el nyitni felé (mosolyogjak mikor látom, köszönjek neki, legyek újra aranyos vele) vagy mi legyen?
Mert az fontos infó hogy lecsökkent az emberi kapcsolatunk olyannyira hogy nem köszönünj egymásnak.
Tetszel neki nagyon is, Hidd el!!
Van úgy az ember mikor ugye kölcsönös az érzés úgymond úgy ertem hogy azelot is teccetél neki mielőtt ki tudta volna ,
És hirtelen meg ilyet pl, (jaj nem olyan vagyok amilyenek gondolt) (kiutàl) és ilyesmik fél az elutasítástol!! .... és direkt azért járt úgy mond azzal a lányal hogy megnéze hogy te mit és hogyan reagálsz!!! Érted??? Le akarta figyelni hogy tényleg bejőn e nálad!!! Na ennyit tudtam segíteni ... sok sikert Amugy ne legyél vele nyàlas!!! Legyél komoly !!! Néha kedves de egyébkènt komoly légy hidd el!!😍😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!