Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú, szerintem használati utasítás kéne hozzá. Mit jelentek ezek a "jelek"?
Egyidősek vagyunk, egy suliba járunk. Tavaly tök jól elvoltunk minden, bevédett, bemutatott minden haverjának, buliztunk, elmondott nekem sok mindent, volt, hogy elkísért egy darabon haza, együtt mentünk pár helyre, megvédett, és olyanokat mondott, amiket még soha senki nem mondott nekem. Pl, hogy gyönyörű vagyok, egy megbízható csaj, én vagyok a legjobb, fontos vagyok neki. Minden apró változást észrevett rajtam, pl új ruha, köröm, stb.
Aztán egyszer csak közölte velem, hogy én neki nem kellenék soha, de még ez után is simogatott, dicsért, egyebek. Egész nyáron nem írt, aztán egyszer gondolt egyet és lehívott azt mondta, hogy be akar mutatni minden családtagjának és egyszer vegyek részt egy családi gyűlésükön, nem mondtam rá semmit.
Már alig beszélünk, de még most is észrevesz rajtam mindent.
Ez most mit jelent?
Kicsit hosszúra sikerült a sztori, sorry.
Csak normális válaszokat kérnék!
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!