Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak az olyan nyomulnak akik egyeltalán nem szimpatikusak?
Figyelt kérdés
Nem volt még barátom. Állandóan olyanok nyomulnak, akik tényleg nem szimpik. Nem nagyok az elvárásaim válogatós se vagyok. De akik szimpik azoknak sose jövök be ....velem lehet a baj ?
17/L
2017. szept. 10. 13:19
1/7 anonim válasza:
Ez így müködik, bár it megkövezenek amiért így irod ki a kérdést:D
2/7 A kérdező kommentje:
Mit takar az, hogy így írom ki ?
2017. szept. 10. 14:12
3/7 anonim válasza:
Na ez jó kérdés, én is ezt tapasztaltam, hogy mindig betalálnak a ronda nők.
20F.
4/7 A kérdező kommentje:
Legalább nem vagyok egyedül
2017. szept. 10. 14:20
5/7 anonim válasza:
16/f rám meg rám se néznek a lányok :(
6/7 anonim válasza:
Nálam is hasonlóan történik. Tavaly decemberben nagyon tetszettem egy lánynak, de én egy kicsi szimpátiát sem éreztem felé. Csúnya volt, az egy dolog, de a személyisége is taszított. Ez van.
Szerintem nem kell ezen problémáznod, legalább tudod, hogy csúnya biztos nem vagy... ;D
17f
7/7 A kérdező kommentje:
Pedig elég sokszor csúnyának érzem magam
2017. szept. 26. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!