Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külsőre egyeltalán nem tetszik viszont szeretem?
Figyelt kérdés
Külsőre nem találom vonzónak,vele mèg egy csókot is nehezemre esik elképzelni.. viszont szeretem. Vagyis nem tudom.. annyira össze vagyok zavarodva :/.,,
Szerethetem így,hogy a külsejét egyeltalán nem találom vonzónak?
L
2017. jan. 9. 17:04
2/9 anonim válasza:
Nem. Egyszerűen nincs olyan hogy valakit teljesen szeretünk, ha nem vonzódunk hozzá. Lehetetlen, a kettő együtt jár.
3/9 anonim válasza:
Valójában a szerelem az egészről szól. Ha szereted minden erényét, hibáját imádod.
4/9 anonim válasza:
2-es kinézetbe hol lehet beleszeretni?? max csak fellángolás, esetleg erős testivonzódás jöhet létre kinlzet alapján, ami "előnyt" jelent a kezdetekben, de ha nem paszoltok, akkor nem paszoltok, akárhogyan is néz ki az illető.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2017. jan. 9. 19:21
6/9 anonim válasza:
#4-es! Egy szóval nem írtam hogy csak a külsőbe lehet beleszeretni. Azt írtam amit a #3-as is, hogy ez a szerelem, a személyisége mellett a külseje is vonz. A kettő együtt jár.
7/9 anonim válasza:
Szeretheted persze, de nem szerelemből..Ez szimpla barátságnál több,de nem szerelem.Fiú vagyok, énis így vagyok a legjobb BARÁTnőimmel.
8/9 anonim válasza:
Szerintem csak nagyon erősen, barátként kötődsz hozzá (velem is ez volt..)
9/9 A kérdező kommentje:
Kösz:)
2017. jan. 21. 09:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!