Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedek egy 31 éves férfival, szimpatikusak vagyunk egymásnak, nagyon! Találkozgatunk, jól elvagyunk. Nem kapkodjuk el. Nem szexre megy. De 16 éves vagyok. Mit tegyek? Mondta is hogy érettebb vagyok mint pár korabeli nô.
Jajj, ezt kb. 10 éve én is megjártam. Az összes ilyen kérdés eszembe juttatja, hogy vajon mennyire hülyének nézhetett a környezetem.
Kérdező: sajnos az a 31 éves, amelyiknek a 16 éves a partnere, a társa, az nem normális. Vagy teljesen infantilis, vagy pedig csak a szexre megy. Egyik esetben sem lesz tartós...
Nagyon naiv kis tini vagy, ő pedig ezt szépen ki is fogja használni.
Kérlek, hallgass ránk, fejezd be ezt az egészet, csak d..gni akar veled.
Gondolkozz kérlek logikusan, egy 31 éves mit akarhat egy kislánytól?
Még semmit nem tudsz neki adni, ami hosszabb távon melletted tudnád tartani.
Ez az "érettebb vagy a korodnál" duma a beetetés része.
16 évesen még egy naiv kis liba vagy a szemében, tudja mit kell mondani, hogy az ágyába csábíthasson.
Tudod mikor leszel érettebb a korodnál?
Amikor nem hagyod magad.
(Én 16-17 voltam amikor egy 30+os be akart szédíteni. Szerencsétlenségére átláttam a szitán, nem sikerült neki partyba vágni.) 24L
Apakompleszus
"Mondta is hogy érettebb vagyok mint pár korabeli nô."
HAHAHAHAHA szokásos férfi duma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!