Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ilyenkor mivan? Help me

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mivan? Help me

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nagyon nagyon tetszik de csak a nevét tudom taxizik es ha megyek valahova vele szoktam menni és mindig mellé ülök.Azt vettem észre hogy ha kiszállok a kocsiból néz és akárhanyszor lát mindig hosszabb ideig néz engem.Nagyon tetszik de nem tudom hogy közelitsek felé hogy adhatnám a tudtára hogy bejön. közösségi oldalon bejeloltem de sajnos nagyon ritkan van Fenn. Ha mellette fogok ismét ülni miket tudnék csinalni esetleg valami aranyos köszönés honnan tudhatom ha bejövök neki.Életkorât sem tudom de olyan 24 körüli. Köszönöm elore:)

#autó #fiú #busz #szerelem #taxi #tetszés #tetszik #koszonom elore #otletek.
2017. szept. 3. 19:45
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Igazából nem nagyon szoktunk beülök köszönök ö is köszön a multkor mondott annyit hogy itt elöl nagyon meleg lesz szoval ha akarok ülhetek hátra is mondtam hogy nekem itt is jó lesz ö pedig mondta hogy ahogy szeretném ö ki megy cigizni 10 perc és indulunk:)
2017. szept. 4. 19:46
 12/12 anonim válasza:
Szia sztm nem nagyon szamit a kor en 18 vagyok es a baratom akivel ket eve vagyok egyutt 26 ee nagyon szeretjuk egymast, szerintem kezdj el neki celozgatni hogy jo ujra latni stb. Bokolj sokat es beszelgess vele
2017. szept. 27. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!