Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most mivan ilyenkor?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az van,hogy van egy fiú(volt osztálytársam) most ballagtunk és 3 éve szeretem. Én elmondtam neki de akkor visszautasított. Akkor már nem beszéltünk annyit mint régen. Nagyon sokat hülyültünk és nevettünk. Aztán megint elkezdtünk. Folyton nézett és kereste a társaságom.Ballagáskor csak velem akart állni(ofő nem engedélyezte :( ) aztán mikor évzáró volt rögtön oda jött hozzám mikor látta hogy megérkeztem. Akkor a sorban folyton nézett. Egyszer még ballagás előtt megfogta a kezem és nem tudom hogy véletlenül-e vagy direkt. Nagyon közel jött hozzám persze én toltam el magamtól. :D lehet hogy a barátságunk hiányzott neki? vagy elkezdett érezni irántam valamit?2016. jún. 25. 20:39
1/3 October15 válasza:
Szerintetek miért van az, hogy ebben a kategóriában a kérdések 80%-a letudható azzal, hogy:
Kérdezd meg tőle!
2/3 anonim válasza:
Szerintem jó barátként gondol rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!