Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mivan? 14F

Figyelt kérdés

Egyik lány osztálytársammal nagyon jóba vagyok.Tetszik nekem és én is neki szerintem.Ma mikor együtt voltunk oda jött az egyik barátom.Mondta a lánynak hogy koszos a gatyája hátul.

Kabátba volt felemelte és leseperte.Én ekkor hátra hajoltam és megnéztem a seggét.Barátom rögtön mondta a lánynak hogy miért nem ver pofán ezért.A lánnyal egymásra néztünk és mosolyogtunk.

Ezzel azt akarta mondani hogy bejön neki ha megbámulom vagy mit akar mondani?

2017. jan. 17. 19:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Én a barátodat vágnám pofán a helyedben!
2017. jan. 17. 19:41
 2/5 anonim válasza:

Szia!A lány reakciója sajnos két értelmű:

1.opció:Lehet,hogy csak barátként kedvel téged és csak azért mosolygott mert viccesnek tartotta,h.megfogtad a fenekét és ő nem akar többet puszta barátságnál

2.opció:Lehet,h.tényleg be jössz neki,és ezt próbálta a tuttodra adni

Amit tudok tanácsolni az az,h.próbáld meg finoman a tudtára adni,h.kedveled őt és többet érzel iránta mint barátság!Én szurkolok neked!;)

2017. jan. 17. 19:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Kicsi a fütyid
2017. jan. 17. 20:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyértelmű hogy bejössz neki! :D
2017. jan. 17. 20:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Haverod fogta meg? Nem értem. Mindegy, csajoknak lejön ha a haver ilyet mond nyilvánosan. Hajráf!
2017. jan. 17. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!