Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Ez főleg nektek szól?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ez főleg nektek szól?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és most van az első pasim.Mi az ami jólesne neki,például érintés.Mi az ami olyan hogy látja rajtam hogy szeretem őt.Mi esik jól egy fiúknak egy párkapcsolatban.Semmi nagyon perverzet kérlek.

#lány #szerelem #tiniszerelem #párkapcsolagmtini
2017. aug. 28. 16:34
 1/6 anonim ***** válasza:
78%
Apró érintések, simogatás, ölelés, bújás, puszi arcra, szájra, nyakra. De az ilyen dolgok ösztönösen jönnek, ha minden működik.
2017. aug. 28. 16:48
 2/6 anonim ***** válasza:
88%

Nem jó irányba indulsz. Ha előre meg akaszepillanatot, azt taktikázásnak hívják. Te most még jóhiszeműen kezdenél bele, de idővel ez a hozzáállás elhatalmasodna, és onnantól kezdve már elveszne az őszinteség.

Ne női magazinokból, pletykákból és idegenek tippjeiből akard megtudni, mivel okozhatsz örömet a barátodnak!

Inkább figyelj oda rá, és ismerd meg őt, ahogy senki nem ismeri. Ez a legnagyobb ajándék, amit adhatsz neki, magadnak, magatoknak. Egy vágyott szó, vagy értintés értéke nem abban rejlik, hogy eltalálod, mi kell a másiknak. Hanem abban, hogy azért vagy képes eltalálni, mert tökéletesen rá vagy hangolódva. Ez a szerelem, a párkapcsolat lényege. :)

Sok boldogságot nektek ;)

2017. aug. 28. 16:54
 3/6 anonim ***** válasza:
*ha előre meg akarsz tervezni egy pillanatot
2017. aug. 28. 16:55
 4/6 A kérdező kommentje:
2. Válaszoló köszönöm szépen
2017. aug. 28. 17:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Hallottál már a szeretet nyelvről? Minden kinek van szeretet nyelve. 5 fajtája van mindenikinek valamelyike "dominánsabb" ugyhogy azt jobban szereti a többinél.

[link]

2017. aug. 28. 18:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Ahany pasi annyi igeny. En peldaul szeretem a bujos lanyokat,de ezt eleg sokan nem preferaljak, olyan indokokkal mint peldaul "elveszi a mozgasterem" "megfolyt" vagy "nem hagy elni". Ezek a kedvenc gyerekes kifogasaim :D na de mondom, izlesek es pofonok. Nalam a legnyerobb a nyakra puszi, az kb mindent visz, vagy a fulharapdalas :D

20/f

2017. aug. 29. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!