Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Animézők, főleg hozzátok szól kérdésem. Ti hogy vagytok ezzel?
Figyelt kérdés
Nincsenek már olyan fiúk akik animèznek , vagy legalább is tudják mi az ? Eddig nagyon kevèssel találkoztam , pedig olyan jó lenne , megismerkedni
legalább egy normálissal . :)
2015. szept. 14. 21:29
1/21 anonim válasza:
EN minden nap nezek animet. :))) 17/F
2/21 anonim válasza:
Tudom mi az az anime , de nem tetszik , se a szubkultura ami kiépült köré
3/21 anonim válasza:
Naruto Shippuudent nézek, 19/f
4/21 anonim válasza:
Attack on Titan, Naruto Shippuuden, Parasyte, Tokyo Ghoul, Darker than Black, Infinite Stratos, Death Note, Bleach, Deadman Wonderland.. most hírtelen nemjut több az eszembe, bocsi, 16/F
5/21 anonim válasza:
Tudom mi az. De nem szeretem az ilyeneket. Inkább az életszerű dolgokat kedvelem. :)
6/21 anonim válasza:
Régebben én rengeteg animéztem, nekem bejön.
Most csak azért nem mert épp más sorozatokat nézek (pl. Trónok Harca, Lost, A szökés)
7/21 anonim válasza:
Voltál már conon? Rengeteg animefan fiú van, tény, hogy legtöbbjük nem a szőke herceg...
8/21 anonim válasza:
Én csak barna herceg vagyok :) 15/F
9/21 Firedoom válasza:
120-130 elfogyasztott sorozattal szerintem mar mondhatom magam animesnek. 18/f es nincs igazad: Csak a közvetlen kornyezetemben legalabb 5-6 fiú animes ;)
10/21 Lord Hidan válasza:
Régen megnéztem minden szart de mostmár válogatósabb vagyok animék terén de azért heti párat megnézek meg a heti mangákat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!