Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik jelenleg pénzesebbek vagytok, de csórók is voltatok, hogyan változott a nők hozzáállása hozzátok? Jobban harapnak így rátok?
Hát jah.
Régen a "jófej hülyegyerek, de kapcsolat kizárt" kategória voltam.
Amúgy a legszebb, hogy olyan nők állnak velem szóba, akikről régen nem is gondoltam volna.
Kicsit csalódás szaga van a dolognak.
Nem szabad a vagyon és kort összekeverni, mert mindkét tényező fontos.
Egy fiatal 20 éves egyetemistától egészen mást várnak el a Nők mint egy 35 éves pasítól....mind viselkedésben, mind egzisztenciában. Egészen máshogy öltözködsz, máshova jársz szórakozni, más összetételű a baráti társaság....ez nem csak a pénzről szól...sokkal inkább arról ,hogy milyen társaságba akarsz tartozni.
37F
Nő vagyok.
Sokáig nagyon visszafogottan éltem, nem mutattam, hogy mim van, nem az én stílusom. Aztán lett egy luxusosabb kocsim. Olyan pasik keresik a társaságom, akik előzőleg átnéztek rajtam. Nem feltétlenül gondolom azt, hogy akarnak is valamit, csak egyszerűen általánosan véve érdekes mindig a tehetősebb réteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!