Ti minden nap le-/felszerelitek a kiságyforgót? Nem féltek, hogy kilazul és ráesik a gyerekre? (A kérdés főleg azokhoz szól, akik ismerik a fisher price forgókat! )
Először ilyenünk volt, de elromlott. Éjszakára mindig leszedtem, szorosan tartott. Aki nem ismeri: egy műanyag karikát kell rátekerni a tartóra, mint egy csavarra az anyát. (Hülyén fogalmaztam, de remélem értitek.)
Most vettem egy ilyet:
De ezen meg egy műanyag szíj van, nekem első ránézésre nem tűnik valami biztosnak. Ráadásul nehéz is a kar végén a kivetítő. Nagyon nem szeretném, ha ráborulna a gyerekre. Esetleg kötözzem ki plusz madzaggal szerintetek?
Köszi mindkettőtöknek!
Nem is rossz ötlet a felcsavarozás! :)
Ha félsz attól, hogy ráesik, akkor mindig félsz tőle, felesleges felszerelni. vagy amikor pisilni-kakilni-fürdeni-ajánlott levelet átvenni netalántán főzni mész, mindig leszereled?
soha eszembe nem jutott, hogy ráesne. olyanunk volt, mint az első link, csak holdon alvó macival, felhőkkel, csillagokkal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!