Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Pelenka kukát lehet helyettesí...

Pelenka kukát lehet helyettesíteni síma kukával is?

Figyelt kérdés
Van jelentősége? Lehet, buta kérdés, de első gyerek lesz.
jan. 11. 21:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
87%
Miért ne lehetne
jan. 11. 21:41
 2/18 anonim ***** válasza:
42%
Szia lehet csak a rendes kuka nem zárja a szagot :) pelenka kukának az a lényege hogy bent van a szobába és nincs büdös :)
jan. 11. 21:46
 3/18 anonim ***** válasza:
87%
2# nekem a rendes kuka is megfogja a szagot
jan. 11. 21:48
 4/18 anonim ***** válasza:
73%

Persze, csak az "nem zárja a szagokat". Ezért nem lehet 10x annyiért eladni😂 Bármilyen jól záró kuka tökéletesen megfelel.a célra. Én ezért pedálost akartam, nem túl nagyot, mert úgyis minden nap kiviszem.(Kiderült, hogy jóval nehezebb találni, mint gondoltam. Végül anyámtól rendeltem, mikor már kórházban voltam, mert szülés előtt már lejártam a lábam🤣).

Utána viszont találtam hozzá pont méretben jó, nagyon finom illatú kukás zsákot. A gyerek már röhög rajtam, mert minden cserénél szagolgatom. Neki nem jön be annyira, nem értem, miért 🤷🏼‍♀️

jan. 11. 21:50
 5/18 anonim ***** válasza:
38%

#4 Nincs ilyen, meg egyébként is minden nap kiviszed a szemetet.

De màr csak tudhatod🤦

Kérdező:

A fent említett esetben, valóban nem annyira indokolt.

Nekem nagyon hasznos volt!

3 gyereket szolgâlt ki a kuka, majd eladtam ☺️

Szàmomra ez pont olyan baba dolog volt ami nem bizonyult haszontalannak.

jan. 11. 22:07
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Ingyen odaadom a mi pelenka kukankat, ha annyira szeretnel egyet.

Kizarta a szagot, oke, de amikor kinyitod…undorito. Olyan szinten budos, hogy oklendezve vittem ki. 2 hetig hasznaltam🤣

Amugy a sima konyhai kukaba szoktam dobni a pelust es nem erezni. Fem kukank van, jo nagy is, nem tudom mennyit szamit.

jan. 11. 22:07
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Sima pedálos fém kukát vettünk. Illatos szemetes zsákot használok, 1-2 naponta ürítem. Nincs büdös. (Nyáron se volt szag, de akkor naponta kivittem)
jan. 11. 22:08
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Rendes fedeles fénykukánk van. Sose volt külön pelenkakukánk, nem is hiányzott.
jan. 11. 22:18
 9/18 anonim ***** válasza:
81%

Nekünk az angel care pelenka kuka volt, ami lezárja a pelenkák után zacskóba egyesével. Nagyon szerettem. Mi a konyhai nagy kukába nem dobtuk, mert az nem telt meg olyan gyorsan, a sima pelenka kukának nevezett színes fedeles akármik meg semmi szagot nem zárnak, egy nyaralás alkalmával volt lehetőségünk tapasztalni, nagyon hamar az erkélyre száműztük a fürdőből, mert pusztulat volt.

Úgyhogy mindegy mi csak jól zárjon.

jan. 11. 22:25
 10/18 anonim ***** válasza:
38%

#5! Neked mi bajod van? Ittál? Milyen nincs? Meg mi az, hogy már csak tudhatom? Mit tudhatok? Össze -vissza beszélsz.

jan. 11. 22:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!