Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Pelenka kukát lehet helyettesí...

Pelenka kukát lehet helyettesíteni síma kukával is?

Figyelt kérdés
Van jelentősége? Lehet, buta kérdés, de első gyerek lesz.
jan. 11. 21:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy fedeles kukát használtam mindkét gyereknél. Teljesen jó szolgálatot tett, nem volt büdös, bent tartotta a szagokat.
jan. 11. 22:30
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Rátekerős műanyag kukánk volt,nagyobb méretű, erkélyen tartottuk. Semmilyen szagot nem engedett ki. Nem márkás,tekerős tetejű.
jan. 11. 23:17
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi is egy sima, pedálos kukát használtunk. Nem volt büdös, pedig a hálószobában volt.
jan. 12. 00:03
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi is egy sima mezei pedalos kukat hasznalunk. Illatos zacskoval. Ketnaponta fixen megtelik, uritjuk, kesz.
jan. 12. 01:54
 15/18 anonim ***** válasza:

4. babám van, én most vettem először, Vinted-ről piti összegért. Jól zárja tényleg a szagokat, így megérte megvenni.

(Nagyon sok a szemetünk, ha a pelenkát, alátéteket is a nagy kukába dobálnám, napi 2x vihetnénk ki a szemetet. Így ez egyszerűbb.)

jan. 12. 06:24
 16/18 anonim ***** válasza:

Nekünk nincs pelenkakukánk, a sima kukába viszont nem dobnám, mert irtó büdös lenne, pedig fedeles. Mondjuk mi kertesben lakunk, fðl perc kiszaladni a kukáig a kakás pelenkával.

Nem is ürítjük a szemetet naponta, kétnaponta, mert nincs annyi, szóval napokig tuti nem hagynám benne.

jan. 12. 07:39
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk volt két ikeás semmi extra, fehér, kisebb méretű szelektív kukánk. Amikor megszületett a gyerekünk, az egyiket befogtuk a gyerekszobába kukának. Szeretem, mert fel lehet nyitni a tetejét és nem kell közben semmin taposni, hogy úgy maradjon, nekem ez egy fontos szempont így két gyerek után. :D Nem túl nagy, max 2 naponta ki kell vinni, így nem büdösödik eszméletlenül be és ez a két nap nekem vállalható tűréshatár. :D

A hozzátáplálós (jó büdi) kakis pelusokat már külön zacskózzuk és kiléptünk vele a nagy kukába.

Nekünk ez így bevált. A második gyereknél a második kukát is befogtuk a másik gyerekszobába. :D

Ilyen formán nekem totál felesleges beruházás igazából, de valaki meg csak erre esküszik. Nálam kiveri a biztit, hogy a pisis pelusokat is külön zacskózza némely típus. Totál felesleges és ígyis brutál hulladékmennyiséget termelünk az eldobható pelusokkal, rosszul lennék, ha még egy-kettesével zacskóznám is őket.

jan. 12. 08:58
 18/18 anonim ***** válasza:
45%
Én kivittem a kinti kukába a pelust mindig, nem rohasztottam bent.
jan. 12. 10:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!